Тоня Матвієнко провела мистецьку терапію для волинських атовців

0
1
Тоня Матвієнко провела мистецьку терапію для волинських атовців
Бійці, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідали концерт української співачки Тоні Матвієнко в рамках проекту «Мистецька терапія».

Виступ відбувся 7 листопада в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Талановита співачка з унікальним голосом підкорила усіх глядачів.

Виступ Тоні Матвієнко зворушив солдат щирістю та душевністю виконання. А чудове звучання бандури у майстерному виконанні нашого земляка з Володимира-Волинського Валентина Лисенка нікого не залишило байдужим.

Тоня Матвієнко побажала усім бійцям і всій Україні якнайшвидше залікувати рани війни.

Голова благодійного фонду "Рідна Волинь" Дмитро Глазунов був приємно вражений духом патріотизму і відданості українській пісні, яку сповідує у своїй творчості Тоня Матвієнко.

Він також зазначив, що "Мистецька терапія" через призму таких концертів реально сприяє духовній реабілітації бійців, які потребують не тільки тілесного, але і психологічного лікування.

Довідково:
проект " Мистецька терапія" організовує обласний благодійний фонд " Рідна Волинь" за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні