В Луцькому медичному центрі «Оксфорд Медікал» лікують геморой без операції*

10
-2
В Луцькому медичному центрі «Оксфорд Медікал» лікують геморой без операції*
Протягом дев’яти місяців у Луцьку діє медичний центр «Оксфорд Медікал».

За цей невеликий проміжок часу медичний центр зібрав кращих спеціалістів, на прийоми до яких з’їжджаються пацієнти з усієї західної України.

«Оксфорд Медікал» - один з небагатьох лікувальних закладів, який спеціалізується виключно на сучасних безпечних малоінвазивних методах лікування, тобто без відкритого оперативного втручання.

Нині у медичному центрі надають послуги з проктології, гінекології, урології, терапії, хірургії, кардіології, дерматовенерології, неврології, отоларингології, можна зробити УЗдіагностику і здати будь-які аналізи.

Невдовзі Луцький «Оксфорд Медікал» поповниться ще трьома відділеннями та малою операційною, що значно розширить перелік медичних послуг для пацієнтів.

Відділення проктології, не дивлячись на «делікатність» хвороб, що тут лікують, не пустує. Навпаки, чимала кількість пацієнтів – яскраве підтвердження тому, що геморой – хвороба підступна, затягувати із лікуванням якої не варто.

Лікар медичного центру «Оксфорд Медікал Волинь» хірург-проктолог Роман Антощук розповів, що гемороєм страждає 60 відсотків населення.

«Проктологічні проблеми є надзвичайно поширеними, адже сучасний світ створює ідеальні умови для їх розвитку. Сидяча робота, пасивний спосіб життя, нерегулярне та неправильне харчування та постійні стреси супроводжують нас чи не щодня. Ми соромимось говорити про проктологічні проблеми, приховуємо їх та сподіваємось, що вони зникнуть самостійно, а як наслідок отримуємо серйозні ускладнення», - каже Роман Ярославович.

У відділенні проктології «Окфорд Медікал Волинь» лікують геморой, захворювання товстого кишечнику і прямої кишки, дисбактеріоз, запори, анальні тріщини.

Головними симптомами, які сигналізують про те, що час відвідати проктолога, Роман Антощук називає свербіж, дискомфорт, болі, періодичні кровотечі.

«Лікування проводиться так, щоб не змінювати звичний ритм життя пацієнта. Наприклад, геморой раніше лікували, а у деяких медичних закладах і досі лікують, виключно оперативним втручанням. Однак, ми застосовуємо альтернативні методи. Латексне лігування - метод, який дозволяє вилікувати внутрішній геморой на другій-третій стадії без втрати працездатності. Це високоефективна процедура, 10-20-хвилинний сеанс без анестезії та госпіталізації. Крім того, лікуємо тріщини, тромбоз, видаляємо зовнішні вузли, поліпи. Людина живе у звичному ритмі, працює, паралельно проходячи курс лікування у нас, до всього ж, за потреби, анонімно. Приміром, латексне лігування передбачає проведення повторної процедури не менше як через два тижні, тому пацієнту ми нагадуємо про це телефоном, який нікому не розголошуємо, як і його ім'я», - розповів лікар.

Проктолог Роман Антощук також наголосив, що, на перший погляд, простий геморой є доволі небезпечним, адже може спровокувати онкозахворювання кишечника. Відтак соромитися та зволікати із лікуванням не варто.

Лікарям «Оксфорд Медікал Волинь» можна довіритись та проконсультуватися з усіх делікатних питань, які хвилюють пацієнтів - зауважив Роман Антощук.

Стосовно вартості обстеження та лікування, то у медичному центрі «Оксфорл Медікал Волинь» кажуть, що ціни адекватні та загалом по кишені усім пацієнтам. До всього ж у Центрі постійно діють акційні пропозиції. Слідкуйте за акціями, коли можна пройти профілактику і лікування зі знижкою.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертався до лора. Діагноз риніт. Мучився давно, перепробував всі краплі, а треба було звертатися відразу до лікаря. Зараз все добре завдяки Світлані Шевчук.
Відповісти
В клинике работает отличный проктолог. Я впервые была, все прошло очень хорошо. Врач Антощук очень аккуратно смотрит, то чего я вообще боялась, а напрасно. Лечение одного дня с последующими визитами.
Відповісти
Обратилась к проктологу при первых симптомах, потому как жутко боюсь операции. И была права. Врач дал рекомендации, выписал мази и все прошло. Чем раньше, тем лучше.
Відповісти
Обращались к Роману Ярославовичу. Очень помог. Он долго и доходчиво все объяснял,и аккуратно удалил. Клиника высокого уровня. Сервис и комфорт порадовал.
Відповісти
Лечил трещину у проктолога Антощука. Тоже порадовал сервис в клинике и удобство операции. Мне здесь помогли, хочу другим посоветовать.
Відповісти
Проктолог здесь отличный и условия для лечения таких проблем очень продуманы. Рада, что с таким лечилась тут.
Відповісти
Довго, але результативно лікувала оніхомікоз. Лікарі дуже грамотні і компетентні. Клініка одна з кращих в місті за якістю послуг і по комфорту.
Відповісти
Лікувала в Оксфорд ерозію шийки матки, на курсі лікування виявили поліпи цервікального каналу, сказали терміново видаляти ( передраковий стан). Аналізів ніхто не показав, призначили лікування, яке мені обійшлось у понад 10 тис грн. Скільки разів просила дати мені випуску з аналізами та діагнозом - кожного разу нові відмазки. В мене склалося враження, що мене розвели на гроші, а я, налякана страшним діагнозом, повелося. Ніколи більше не звернуся у цю клініку, не довіряю таким лікарям ( не скажу про всіх, маю на увазі гінеколога, не хочу писати прізвища). Це моя думка.
Відповісти
Обратилась с болями к неврологу. Оказалось защемление седалищного нерва. Выполнила все назначения и боль прошла. Врач Игорь Несторович тактичный и приятный человек, мне было приятно находится в клинике.
Відповісти
Мне понравилось ходить на процедуры к косметологу Надежде Брук. За пол года своими процедурами она привела в порядок мое лицо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні