«Він чітко вказав на сили, що заважають розвиватися Україні», - Рубльов про відставку Саакашвілі

2
0
«Він чітко вказав на сили, що заважають розвиватися Україні», - Рубльов про відставку Саакашвілі
Саакашвілі публічно розписався у своїй неспроможності щось зробити у цій країні, вважає керівник фракції УКРОП у Волинській облраді В’ячеслав Рубльов.

Про це депутат облради розповів у коментарі «Волинь24».

«Я думаю, майбутня політична сила Міхеїла Саакашвілі зараз набуде легальної форми. Можливо, навіть буде нова назва. То вже справа тієї команди…» - зазначає В’ячеслав Рубльов.

На думку волинського обранця і одного з лідерів облосередку партії УКРОП, важливо, що вже майже екс-голова Одеської облдержадміністрації чітко вказав саме на ті політичні сили, які заважають розвиватися Україні.

«Як би не було, думаю, всі українці це знають, але він вийшов і публічно про це заявив.

А те, що Саакашвілі перебував на цій посаді і не міг зрозуміти, що відбувається, - теж досить дивно. Працюючи в команді Президента і не володіти ситуацією, не знати, хто управляє справами в області…» - каже Рубльов.

Нагадаємо, 8 листопада голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що йде у відставку. Він пояснив свій крок тим, що реформи згортають, а президент підтримує два клани в Одесі й область здають ворогам України.

До речі, до Міхеїла Саакашвілі посаду голови Одеської облдержадміністрації обіймав нинішній голова Волинської облради Ігор Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це той Рубльов, який мав роздати нам по 10 000, а дав пл 5 000 прикольний мужчинка
Відповісти
Ні це не той який свої друзів двигає на голів обєднаних громад
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні