Ми не бачимо результатів діяльності грузинської команди, - Бондар

2
-5
Ми не бачимо результатів діяльності грузинської команди, - Бондар
Лідер фракції волинської «Солідарності» депутат облради Володимир Бондар стверджує, що робота Міхеїля Саакашвілі та його грузинських колег-реформаторів не принесла очевидних результатів.

Про це політик заявив у коментарі «Волинь24».

«Думаю, що Саакашвілі буде сам будувати свою політичну кар’єру і в Україні, і в Грузії. Хоча в Грузії на деякий час, це вже, по-моєму, неможливо. Здається, що їхнє перебування в Україні затягнулося. Якихось особливих результатів роботи Саакашвілі та грузинського команди ми не побачили. І, думаю, Міхеїль Саакашвілі це прекрасно розуміє.

Відставка є логічним завершенням цього етапу його кар’єри. І напевне, він перейде в політику. Хай це буде більш успішно. Бо господарська кар’єра вимагає певних умінь та рішень. А надії та очікування були великі… Мені складно говорити про причини відставки. Але це певне підведення підсумків у його житті і, скажімо так, у розвитку виконавчої влади в Україні», - наголошує Бондар.

Нагадаємо, лідер фракції «Свободи» у Волинській облради Анатолій Вітів вважає, що робити трагедії з відставки одеського губернатора не варто. А керівник фракції «Самопоміч» Михайло Імберовський наголосив: система виштовхує тих, хто не хоче брати участь у корупційних діях чинної влади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, ви вже дуже наробили!!!Особливо своїми перпливами річок і грою у футбол....дурний піар лише!
Відповісти
оооо, підтримую, краще ділом занятись, ніж м*ячика копати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні