Що будують біля луцького собору

3
11
Що будують біля луцького собору
Біля луцького Кафедрального собору Святої Трійці зводять новий кіоск, адже старий не вміщає усього церковного краму.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів митрополит Луцький та Волинський Михаїл.

Зі слів владики, новий кіоск зводять біля воріт собору, бо в старому люди не мають змоги «побачити і приміряти все, що їм хочеться».

«Не можемо виставити все, у ньому маленьке віконечко, через яке ми не можемо показати, наприклад, ікону. Ще й з даху вода тече, якщо дощ йде. А в цьому ми зможемо нормально виставити, показати. Людина зможе зайти, приміряти, що захоче», - пояснює очільник Волинської єпархії УПЦ КП.

Нову церковну крамницю планують звести до Різдва.
Це старий кіоск
Це старий кіоск

Голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії УПЦ КП, протоієрей Віталій Собко також розповів, що в кіоску можна буде придбати свічки, ікони, церковні газети тощо.

Протоієрей запевнив, що на території собору будівництво не відбувається, адже конструкції встановлюють просто на бруківку.

З його слів, новий кіоск буде втричі більшим за свого попередника.
Новий же буде значно більшим
Новий же буде значно більшим

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За відсутності аргументів вішаються ярлики. Ворога нації, московського попа... байдуже! А "по суті"? Споруда у центрі міста законна?-НІ. Самочинна. Чому тоді різний підхід міськлї влади до Різних людей? Самочинні кіоски зносять? Так! А тут що? А тут пописько! І патріархат ні до чого! Так як оцей апри...-так теперішня "демократична " влада робить- затикає рота невдоволеним "мовчить, бо путлер нападе" . !!!! Думаю, що це попики з прес служби дикого попа стараються, почерк "помітний"! Жаба не душить, а серце болить, за знищення історичної спадщини, плюндрування пам"яток архітектури, руйнацію історії Луцька.
Відповісти
а хто вирішив законна тимчасова споруда, чи ні? в статті про це ні слова..

спочатку кажуть "не має ніяких дозволів"
коли показують усі необхідні дозволи, кажуть "усе куплено"

черговий безпідставний наклеп..
Відповісти
Бщжім єтім "слугам" дозволи не писани! Таки они сами рерают , шо самим себе дозволить. Єтот Рабе- пардон Поп- по своєй самооценке ведет себя в городке, ако мамонт в посудной лавке. І такі не один чіновник єму не указ! Тут все от Бога! Напрямую! Па мабіільному! А ви пра какой то кіоск! наівні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні