--> І вибачилися, і працівників покарали: ковельський Profigas виправив неякісну роботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

І вибачилися, і працівників покарали: ковельський Profigas виправив неякісну роботу

0
0
І вибачилися, і працівників покарали: ковельський Profigas виправив неякісну роботу
Перед лучанином Ігорем Макаруком, на чий автомобіль неякісно встановили дороге газове обладнання, вибачились, а машину відремонтували.

Про це «Волинь24» розповів Ігор Макарук.

Нагадаємо, чоловік ще влітку поставив газове обладнання на Mercedes s350 на підприємстві «Profigas», філія якого працює у Ковелі. Це йому обійшлось у 22 тисячі гривень.

Чоловік сподівався, що таким чином зможе економити на бензині, але обладнання було встановлене не зосім якісно – фільтри, кришки щільно не прилягали, через що в систему потрапляв пил та пісок. До того ж автомобіль спалював дуже багато газу.

Наразі ж, зі слів Ігоря Макарука, проблему вирішено – «Profigas» замінив обладнання і все працює коректно. При цьому власник автомобіля за ремонт не платив – усі витрати покрило підприємство.

Водночас керівник ковельської філії підприємства «Profigas» Володимир Нарушинський підтвердив, що дійсно спочатку газове обладнання було встановлено неякісно і в цьому була провина працівників.

За це мовляв, покарано усю бригаду з п’яти працівників – їх позбавили премії і відправили на навчання й переатестацію. Також на курси підвищення кваліфікації до Львова поїхали менеджер і заступник директора.

«Проблема була в тому, що з самого початку встановили обладнання не того класу, що потрібно, до того ж неякісно. А зараз встановлено обладнання найвищого ґатунку і все працює на відмінно. Все зробили за рахунок підприємства, власник не доплатив ні копійки», - наголосив очільник ковельської філії «Profigas».

«Я не знімаю з себе провини, але не помиляється тільки той, хто нічого не робить. А ми зробимо серйозні висновки з цієї ситуації і будемо уважнішими на майбутнє», - додав Володимир Нарушинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні