--> Гунчик порадив «Волиньбаскету» шукати спонсорів самостійно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик порадив «Волиньбаскету» шукати спонсорів самостійно

0
6
Гунчик порадив «Волиньбаскету» шукати спонсорів самостійно
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик каже, що більше не проситиме у бізнесу грошей для "Вольньбаскету".

Губернатор додав, що обласна рада не підтримала виділення коштів із бюджету для баскетболістів, тож він порадив керівникам баскетбольного клубу активніше займатися пошуком спонсорів, повідомляє Волинь Post

Нагадаємо, нещодавно волинська баскетбольна команда знову залишилась без спонсора, грошей, але з надіями, що її підтримають.

За словами Гунчика, 235 тисяч гривень, які надійшли на рахунки баскетбольного клубу «Волиньбаскет», були отримані після його переговорів із бізнесом, проте більше у бізнесу «просити не будуть».

«Дійсно, 2 місяці тому до мене звернулося керівництво баскетбольного клубу «Волиньбаскет» із проханням підтримати їх, бо основні спонсори і зацікавлені у розвитку клубу відмовили у фінансуванні», - розповів губернатор.

Тоді домовилися про створення фонду та звернення Гунчика до бізнесу з проханням фінансування. На рахунки після прохань Гунчика надійшло 235 тисяч гривень.

За словами очільника ОДА, ініціювали також розгляд можливості фінансування клубу з обласного бюджету.

«На превеликий жаль, так звана більшість у нашому місцевому парламенті не підтримала пропозиції про підтримку баскетбольного клубу та волейбольного клубу», - сказав Гунчик. Як відомо, з аналогічним проханням до нього зверталися й представники місцевого волейбольного клубу.

Щодо баскетболістів, то губернатор вважає, що шукати спонсорів має також керівництво. Останнє ж, на думку губернатора, цю діяльність скоротило лише до прохань в ОДА.

«В мене нема ніякого благодійного фонду, я такими питаннями не займаюся і не маю можливості фінансувати баскетбольний клуб», - повідомив керівник облдержадміністрації.

Оскільки ж і облрада не підтримала пропозиції профінансувати спортсменів, Гунчик повідомив про це керівництву клубу та додав, що більше «не проситиме у бізнесу, бо це вже нагадує тиск».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні