--> «Безпідставні, надумані й необґрунтовані звинувачення», - атовці про Касарду, «Пролісок» та алкоголь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Безпідставні, надумані й необґрунтовані звинувачення», - атовці про Касарду, «Пролісок» та алкоголь

3
6
«Безпідставні, надумані й необґрунтовані звинувачення», - атовці про Касарду, «Пролісок» та алкоголь
Волинські атовці та волонтери стали на захист директора санаторію «Пролісок» Валентини Касарди, яку хочуть звільнити.

Відповідне звернення атовці 7 листопада збираються передати в обласну раду, - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, Касарда - депутат обласної ради і представляє «опозиційну» частина фракції «Батьківщина», яка опонує голова ради Ігорю Палиці. Під час останньої сесії 12 жовтня той заявив, що в санаторії продають напої, що містять алкоголь, без акцизу.

Відразу після цього деякі ЗМІ опублікували критичну публікацію про роботу Касарди, зокрема, й заяви Спілки воїнів АТО у Волинській області за підписом тво голови Олександра Серватовича та керівника волинської Спілки ветеранів Афганістану Григорія Павловича з вимогою розірвати контракт з Касардою.

Тож сьогодні, 7 листопада, тимчасова контрольна комісія обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селіщ, міст Волинської області розгляне це питання.

Представники волинських волонтерських та атошних організацій, які стали на захист Касарди, збираються передати звернення, текст якого публікуємо без змін і правок:

З повідомлень у соцмережах та ЗМІ нам стало відомо, що 7 листопада 2016 року на засіданні Тимчасової контрольної комісії Волинської обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області планують розглянути питання про звільнення з посади директора волинського санаторію матері і дитини «Пролісок» Касарди В.І..

Ініціаторами розриву договору в односторонньому порядку з Касардою В.І. відкрито виступають Голова громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» Серватович О. І. та Голова волинської обласної організації УС ветеранів Афганістану Павлович Г.

Серед претензій заявників до Валентини Іванівни Касарди – продаж учасникам АТО алкогольних напоїв під час реабілітації в «Проліску», зневажливе ставлення персоналу до учасників АТО під час перебування в санаторії, відмова в повному обсязі надавати процедури, відмова керівництва санаторію співпрацювати по волонтерських проектах реабілітації та оздоровлення бійців та їхніх сімей.

Але це думка не всіх учасників АТО Волині! Неможливо звільнити керівника одного з найкращих оздоровчих закладів області на основі обвинувачень двох громадських організацій, керівники яких не можуть вирішувати за всіх учасників бойових дій!

На нашу думку – це безпідставні, надумані й необґрунтовані звинувачення директорці закладу. Аби підтвердити нашу позицію, ми, представники спілки учасників АТО та ГО, волонтери Волині висловлюємо свою підтримку керівникові санаторію «Пролісок» Касарді В.І., яку й закріплюємо своїми підписами в кінці цього листа-звернення.

Відтак, коли виноситимете остаточне рішення щодо звільнення Касарди В.І. з посади директора санаторію, просимо врахувати наше бачення ситуації, яке кардинально відрізняється від думки заявників, про яких йшлося вище.

Нагадаємо, що санаторій матері і дитини «Пролісок» на чолі з директором Касардою В.І. приймає поранених майданівців та учасників АТО на оздоровлення з перших днів Революції Гідності. Волонтери, громадські організації та благодійні фонди скерували в санаторій на лікування та реабілітацію понад 300 наших Героїв – і вони дуже задоволені результатами!

Більшість із них ще раз повернулися до санаторію, але вже разом із сім`ями та друзями.

Ефективне оздоровлення бійців саме в «Проліску» відбувається завдяки потужній лікувальній базі та професійному медичному колективу, який багато років скрупульозно підбирала з кращих фахівців краю саме Валентина Іванівна Касарда. Тут чудове харчування та гарні спальні корпуси, прекрасно облаштована територія.

Якщо і виникали неприємні ситуації, то і директор, і персонал реагували миттєво і завжди все вирішували в інтересах наших хлопців. Адже колектив «Проліска», як ніхто розуміє , через що пройшли наші Герої і терпляче, з розумінням ставиться до кожного. І насправді на базі санаторію якраз за підтримки директорки вже третій рік успішно проходять волонтерські проекти.

З огляду на все це просимо (за недоцільністю) зняти з порядку денного розгляд розриву договору в односторонньому порядку з директором санаторію матері та дитини «Пролісок» Касардою В.І..

Сподіваючись на подальшу співпрацю, щиро дякуємо Валентині Іванівні та її колективу за чудове ставлення до учасників бойових дій та їхніх сімей, що проходять оздоровлення та реабілітацію.

ВВАЖАЄМО НЕМОЖЛИВИМ ВИКОРИСТОВУВАТИ УЧАСНИКІВ АТО У ПОЛІТИЧНИХ ІГРАХ ТА ДЛЯ УХВАЛЕННЯ «ЗРУЧНИХ» КОМУСЬ РІШЕНЬ! ПРОСИМО НЕ СПЕКУЛЮВАТИ НАШИМИ БІЙЦЯМИ У КАДРОВИХ ПРИЗНАЧЕННЯХ!!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що до "Проліску" то там не тільки алкоголь, а ще й розподіл путівок серед АТОвців зокрема по Ківерцівському району. 7 путівок з 30 отримали АТОвці, що проживають у селі Грем'яче- рідному селі Касарди
Відповісти
Молодці хлопці, бо спекулуювати АТОвцями дуже модно стало. Соромно має бути Серватовичу та Павловичу. Якщо продали свою душу - то не заплямовуйте інших!
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-vlitku-2017-roku-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/zakon-ukra%D1%97ni-pro-derzhavnij-byudzhet-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-zhovtnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-na-novij-rik-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/kogda-povysyat-pensii.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні