З Каменя-Каширського відправили Схід позашляховик, їжу й дитячі іграшки

1
-1
З Каменя-Каширського відправили Схід позашляховик, їжу й дитячі іграшки
У Камені-Каширському волонтери відремонтували автомобіль, який відправили в АТО.

Волонтер Сергій Шумік розповів, що авто раніше забрали із зони АТО. Воно потребував заміни багатьох запчастин, - повідомляє Район.Камінь-Каширський.

«Замінили пружини, ремені, ролики, масло тощо. На ремонт автомобіля 5 тисяч гривень зібрали священики, вони допомагають за першим проханням. Ще 5 тисяч виділили в райдержадміністрації», - розповів Сергій Шумік.

Окрім того місцеві волонтери організували збір продуктів харчування для бійців АТО. Зрештою минулого четверга і відремонтований позашляховик, і продукти вже відправили на схід України.

А сьогодні у Фейсбуці у відкритій групі благодійної організації «Пліч-о-пліч» міста Бахмут Донецької області з’явилося повідомлення про те, що друзі-волонтери з Каменя-Каширського привезли овочі, олію, дитячі іграшки та одяг, макарони, крупи, чаї та каву, цукор, печиво, добрі усмішки та гарний настрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна біло б цілу колону у мажорів віджати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні