--> Підсумок головних подій в Україні і світі: 6 листопада 2016 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підсумок головних подій в Україні і світі: 6 листопада 2016

0
-6
Підсумок головних подій в Україні і світі: 6 листопада 2016
Україна готова надати «зелений коридор» для виведення російського контингенту і озброєння з населеного пункту Кобан, що розташований на території невизнаного Придністров'я. Про це стало відомо сьогодні, 6 листопада, під час наради в Одесі міністрів оборони України і Республіки Молдова Степана Полторака і Анатола Шалару.
На даний момент оперативне угруповання російських військ на території Молдови має контингент у 1200 військових, з яких 500-600 – фахові.


Внаслідок обстрілу бойовиками населеного пункту Красногорівка дістали поранення чоловік та жінка. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що поранення потерпілі отримали під час обстрілу Красногорівки, який відбувся учора ввечері. Також напередодні внаслідок обстрілу бойовиками житлового кварталу Мар'їнки (Донецька область) дістав поранення мирний житель.
Загалом за добу бойовики здійснили 47 обстрілів, у тому числі й з важкої артилерії.


В Одеській області правоохоронці виявили 17 контейнерів лісу незаконного походження. Згідно з укладеними контрактами, споживачем цієї продукції є підприємство з Домініканської Республіки. Але, згідно з наданими митними деклараціями, одержувачем продукції є інше підприємство-нерезидент.
«Крім того, декларантом у митних деклараціях зазначено, що в контейнерах містяться лісоматеріали необроблені й деревина для технологічних потреб завдовжки 2 м. Але, згідно з наявною інформацією, у зазначених контейнерах міститься лісоматеріал «пиловник» завдовжки 6 м». Таким чином, як зазначили у Держприкордонслужбі, у цих контейнерах товар не відповідає відомостям, зазначеним у деклараціях, що свідчить про незаконне походження лісоматеріалу і підробку представлених митним органам документів про його походження. На підставі ухвали слідчого судді на зазначений лісоматеріал загальним обсягом 616,12 кубічних метрів загальною вартістю майже 400 тис. грн поточного тижня накладено арешт. Слідчі дії тривають.


Студенти Національного педуніверситету імені Драгоманова захопили одну з будівель навчального закладу в центрі Києва. Як повідомляє "5 канал", у такий спосіб студенти не хочуть допустити, аби керівництво відкрило меблевий магазин у приміщенні університету.

Згідно з повідомленням, продаж меблів там відбувався і раніше, однак після банкрутства приміщення мали облаштувати під аудиторії для навчання. Студенти зізнались, що їх дуже бракує.



Президент РФ Володимир Путін таємно зустрічався біля Волгограда з екс-президентом України Віктором Януковичем для обговорення доказів отримання Полом Манафортом платежів від Партії регіонів.
«Янукович запевнив Путіна, що не було ніяких документальних слідів, які показують виплати Манафорту, хоча Путін сказав своєму оточенню, що він не вірить українському президентові», - пише Newsweek.


У передмісті міста Джуба, столиці Південного Судану, озброєний чоловік відкрив вогонь по уболівальникам, які дивилися матч Англійської прем'єр-ліги. У результаті 11 людей загинули, ще 16 поранені. Усього на момент нападу в приміщенні було близько 50 осіб.


У Болгарії проходять вибори президента. Одночасно вибирають і віце-президента республіки. У бюлетені для голосування включені імена 21 кандидата на вищий державний пост. Право на вибір глави держави мають понад 6,8 млн громадян Болгарії, вперше голосування носить обов'язковий характер.


Невизнана Нагірно-Карабаська Республіка (НКР) називатиметься республікою Арцах. Це випливає з проекту нової конституції, передає телеканал «Дождь» з посиланням на Громадське телебачення НКР.

Джерело: УНІАН.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні