«Санта-Барбара» по-луцьки: мордобій у відділку поліції, нічні незнайомки, жертви фейс-контролю

3
2
«Санта-Барбара» по-луцьки: мордобій у відділку поліції, нічні незнайомки, жертви фейс-контролю
Цілий "серіал" пригод двох жіночок, які спершу шукали компанії чоловіків, а потім - вкрадену сумочку, довелося спостерігати власкору "Волинь24" у ніч на суботу, 5 листопада у Луцьку.

1 серія

До патрульних поліцейських, які "оформляли" неправильно припаркований автомобіль біля бару "Стара підкова", підійшли дві нетверезі жіночки.

Вони стали пояснювати копам, що, мовляв, вони їм повинні допомогти, бо в них вкрали сумочку. І довго не могли зрозуміти, що для того їм треба їхати до міськвідділу.

2 серія

У міськвідділі жіночки з"явилися серед ночі. Написали заяву про те, що в одної з них вкрали сумочку. І навіть заявили, що знають чоловіка, який це зробив.

Поліцейські знайшли підозрюваного: за "наводкою" жіночок перевірили піцерію "Дядя Піца", де той пив пиво. Пояснили ситуацію, "запросили" до міськвідділу. Хлопець погодився без заперечень. Хоч і відразу запевнив, що сумки не крав.



3 серія

Поки "горе-трійка" у місьвідділі очікувала слідчого, з"явився новий персонаж: чоловік, який познайомився цієї ночі з жінками у барі "Стара підкова". Виявилося, приїхав їм "на допомогу".

Перекинувся кількома словами з новими знайомими - і накинувся з кулаками на хлопця зі словами "гад!" злодій!" і т. п. Встиг кілька раз вдарити "підозрюваного", поки його відтягли і начепили каданки.

Хоча це його і не втихомирило. Чоловік погрожував хлопчині, мовляв, голову йому відкрутить.



4 серія (пріквел)

Ось яку картину того, що сталося, вдалося скласти з плутаних, нетверезих і емоційних розповідей учасників "серіалу".

23-річний мешканець Любомля приїхав після заробітків до Луцька - відпочити. Вирішив податися у "Версаль", але не впустили - бо був у кросівках.

Під входом познайомився ще з одним "другом по нещастю", який теж не пройшов фейс-контроль. Тут до них і підійшли дві нетверезі жіночки, які попросили підкурити.

Розговорилися, познайомилися. І вирішили їхати усім товариством у "Стару підкову".

Не до кінця зрозуміло, в який момент у жінок зникла сумка, але зникла вона саме в "Старій підкові". Компанія розійшлася.

"Захисник" жінок, який влаштував бійку прямо у міськвідділі, виявився колишнім "ментом". Познайомився він з жінками уже пізніше.

У тому, що сумку вкрав саме "підозрюваний", є сумніви: за словами жінок у ній були лише мобілка і документи, у той час як в чоловіка у кишенях - привезені з заробітків долари.

Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дальше???
Відповісти
Продовження буде?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні