--> Відомий волинський ді-джей Макс Фраєрман став Лордом Шотландським. На повному серйозі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий волинський ді-джей Макс Фраєрман став Лордом Шотландським. На повному серйозі

2
0
Відомий волинський ді-джей Макс Фраєрман став Лордом Шотландським.  На повному серйозі
Ді-джею Максиму Фраєрману, який народився, виріс і довгий час працював у Луцьку, а наразі живе і працює в Ізраїлі, подарували титул Лорда Шотландського.

«Мої друзі купили для мене квадратний фут землі біля села Glencoe в Шотландії. Це автоматично і офіційно закріплює за мною право носити титул Лорда Шотландського», - написав Фраєрман ну Фейсбуці

«Так уже склалося, що таке право закріплюється в усьому світі за будь-яким власником землі в цій країні. Відповідний сертифікат додається до подарунка, як і бланк документа на зміну офіційного імені, точні координати моєї ділянки, реєстраційний сертифікат володіння, пластикова карта для отримання численних знижок в регіоні (коли вирішу оглянути свої володіння - вона стане в нагоді), мобільний додаток для точного геопозиціонувания Лорда по відношенню до своїх земель і навіть (!!!) наліпочка «I am Lord» - похвалися волинянин у Фейсбуці.



«Жарт, скажете? Ні, я цілком легально можу передавати свою землю в Шотландії у спадок, можу згідно з документом під назвою Title Deed подати запити до всіх можливих інстанцій на внесення титулу в усі документи і бланки. Можу з часом розширити свої володіння при бажанні», - запевнив лорд Фраєрман.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П....ц відомий ,п.....ц діджей. Хвалько - так . Просто вміє гарно написати і підрозказати .Тут він молодець!
Відповісти
Ви нешановний "знаючий" краще досягніть чогось подібного-ну буде,хоча б, з чим порівняти.Бо поки ви просто десь із-за кущів сидите і бризгаєте заздрістю...Напевно,у своєму життя немає чим похвалитися?..Впенена,що немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні