У Луцьку «тремтіла» багатоповерхівка через …церковний туалет

0
4
У Луцьку «тремтіла» багатоповерхівка через …церковний туалет
У Луцьку на вулиці Львівській «вібрувала» дев’ятиповерхівка.

Мешканці будинку №73 запевняють, що тремтіли стіни, люстр й усе, що хзнаходилося в квартирі, - повідомляє ІА Волинські новини.

«Що відбувається, люди зрозуміли лише коли вийшли на балкон – здригнулися від жаху: на рівні 5-го поверху стоїть машина, яку найняв батюшка, щоб викопати туалет з центральною каналізацією біля церкви, яку не так давно збудували на вулиці Львівській 73а. Сваї такі величезні, що висотою до 5-го поверху діставали», - розповідає місцева мешканка.

З її слів, злякані вібрацією мешканці будинку вийшли на вулицю, аби з’ясувати, що відбувається. Робочі, які здійснюють будівництво на території церкви, жодних документів людям не змогли показати, а тоді припинили свердлити й поїхали.

Ще минулого року мешканці будинку №73а збирали підписи проти будівництва церкви УПЦ МП в дворі їхнього будинку, поруч із дитячим майданчиком.
Люди неодноразово зверталися у міську раду – вимагають цю церкву знести.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Ярослав Матвіїв підтвердив, що скарги з приводу цієї церкви московського патріархату надходять ледь не з моменту її будівництва.

Однак, переконує, у представників церкви є всі відповідні дозволи на будівництво. Перевірка від держбуду, що проводилася за скаргами лучан, жодних порушень проектної документації не виявила.

Щодо шкідливого впливу на сусідні будинки – такого теж інспекція не виявила.

«Можливо, у процесі будівництва відбуваються якісь порушення, але з документами у них все в порядку», - каже чиновник.

Теги: церква
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні