Очільниця Княгининка розповіла, чому село відмовилось стати частиною Луцька

0
2
Очільниця Княгининка розповіла, чому село відмовилось стати частиною Луцька
Княгининок не об’єднався з Луцьком в одну громаду, бо цього не захотіли мешканці.

Про це в інтерв’ю «Волинь24» розповіла Княгининівський сільський голова Олена Твердохліб.

Посадовиця зазначила, що особисто цікавилась думкою громадян на прийомах, проводилось опитування по округах, громадське обговорення щодо того, з ким Княгининівській сільраді варто об’єднатись – з Луцьком чи Рокинівською селищною радою. Зрештою, більшість обрала останній варіант.

Олена Твердохліб каже, що наразі вже Княгининівська об’єднана громада може розглядати варіант співпраці з обласним центром, однак після громадського обговорення.

А от скорочення міських маршрутів та заборону сільським дітям відвідувати міські садочки і школи жінка називає шантажем з боку луцької влади.

«Навпаки було б краще для міста, якби вони показали людям свою добродушність, пояснили, що можуть забрати певні речі, але не будуть цього робити. Можливо люди самі тоді захотіли б піти на об’єднання в цьому випадку», - наголосила чиновниця.

Наразі сільська рада спільно з ОДА розробляє новий приміський маршрут, а от проблему з садочками не вдасться так швидко вирішити – процес може затягнутись на кілька років.

Читати повністю інтерв’ю з Оленою Твердохліб.


Нагадаємо, в Луцькій райраді бунтують через «санкції» міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні