Волинські капелани знову поїхали на Схід

0
1
Волинські капелани знову поїхали на Схід
Капелани Волині відправилися у чергову ротацію.

З нагоди відбуття військових священиків на Донбас у кафедральному соборі Святої Трійці відслужили молебень, - повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Богослужіння очолив ківерецький декан протоієрей Іван Семенюк, який недавно повернувся з Авдіївки, що на Донеччині.

Зокрема, у службі взяв участь протоієрей Андрій Мовчанюк, який попереднього місяця ніс капеланський послух у Мар’їнці Донецької області.

Отець Іван побажав душпастирям, аби їхні благословіння, поради та спілкування допомагали нашим воїнам бути морально стійкими.

У чергову ротацію вирушили голова ГО «Військові капелани Волині» протоієрей Михайло Бучак (село Княгининок Луцького району), протоієрей Євген Рудь (село Сокиричі Ківерецького району) та священик Олександр Вронський (Луцьк). Уперше на Схід поїхали протоієрей Сергій Коць (село Рованці Луцького району) і священик Антон Таранченко (село Старий Чорторийськ Маневицького району).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні