Підсумок головних подій в Україні: 2 листопада 2016

0
-3
Підсумок головних подій в Україні: 2 листопада 2016
2 листопада в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України, - повідомили у прес-центрі АТО.

На сьогодні 494 українців вважаються зниклими безвісти у зоні проведення АТО, - повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак.

Верховна Рада відправила на повторне перше читання законопроект про можливість бути донорами крові іноземцям. За відповідне рішення проголосували 226 народних депутатів.

Серед претендентів на крісло очільника Національної телерадіокомпанії України розглядається кандидатура Олександра Зуба, котрий донедавна був ведучим новин, а також директором продакшина, який готував телевізійний продукт для «ICTV». Крім нього називається ще одне прізвище – Олександра Харебіна, який наразі є першим заступником генерального директора НТКУ.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду презентував інтерактивну карту українських лісів, яка має сприяти запобіганню масової вирубки лісів. Під час презентації зазначалося, що лише в жовтні у Закарпатській області незаконно вирубали 774 га лісів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обговорив із Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі впровадження низки нових проектів у роботі Національної поліції. Зокрема, під час зустрічі йшлося про систему регулювання патрулювання, систему цифрового радіозв’язку «Digital Radio», Центр управління дорожнім рухом, систему поліцейських дільниць відкритого типу «KOBAN».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні