«Це дискредитація нового керівництва», - «зам» директора «Укрспирту» про вантажівку зі спиртом у Луцьку

2
-9
«Це дискредитація нового керівництва», - «зам» директора «Укрспирту» про вантажівку зі спиртом у Луцьку
Заступник директора ДП «Укрспирт» заперечив причетність луцького спиртзаводу до вантажівки зі спиртом, яку затримали у Луцьку, та заявив, що цей випадок пов’язаний з дискредитацією нового керівництва державного підприємства.

Про це заступник директора ДП «Укрспирт» Ігор Ільчишин заявив під час прес-конференції, що відбулась 2 листопада у Луцьку.

Посадовець запевнив, що про затримання вантажівки зі спиртом у Луцьку керівництву ДП «Укрспирт» відомо. Однак він переконаний, що луцький спиртогорілчаний комбінат не має до цього відношення.

Усі звинувачення посадовець пояснює дискредитацією нового керівництва «Укрспирту».

«Горе-аналітики коментують ситуацію, нічого в цьому не розуміючи. Так, галузь проблемна, є багато питань щодо виробництва, реалізації, політики, але я точно можу сказати, що до цього випадку «Укрспирт» відношення не має», - наголосив Ігор Ільчишин.

Представник державного підприємства також повідомив, що місцеві комбінати не мають статусу окремих юридичних осіб, фактично вони є лише виробничими цехами, тому продаж спирту – не в їхній компетенції.

Керівник Луцького МПД – ДП «Укрспирт» Денис Шмаров також розповів, що 13 жовтня завод був планово зупинений і за три дні законсервований. Після цього на комбінаті фіскальна служба провела ревізію залишків сировини та спирту і порушень вона не виявила.

Зупинка ж підприємства пов’язана з відсутністю місця для зберігання спирту.

«За місяць-півтора реалізуємо повністю спирт і запустимо виробництво знову», - повідомив керівник заводу.
Водночас, з його слів, з заводу вивезти спирт непомітно просто неможливо, мовляв на території постійно чергує представник Державної фіскальної служби.

Заступник керівника Луцького МПД – ДП «Укрспирт» Олександр Макаренко також розповів, що після затримання славнозвісної вантажівки на заводі провели внутрішню перевірку і порушень не виявили.

«У нас є певні припущення щодо цього і якщо інформація підтвердиться, ми передамо її правоохоронним органам», - додав чоловік.

Керівник прес-служби «Укрспирту» зауважила, що державне підприємство подаватиме до суду проти засобів масової інформації, які звинуватили «Укрспирт» в незаконних діях.

Нагадаємо, 24 жовтня вночі біля луцького спиртзаводу затримали вантажівку з майже сотнею бочок, заповнених спиртом.

Нині справу розслідують правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єх , нема на цих спиртовиків маленького сталіна. Вони б тоді не вякали, а дружно пипяли йолки на лісоповалі.Ой,Ю як шкода, що не пиляють.
Відповісти
більше слухайте цього Дениса Шмару. давно треба його а на нари-розвів бардак,а нас за дурнів має
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні