--> «Укравтодор» хоче будувати дороги за корейською системою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Укравтодор» хоче будувати дороги за корейською системою

1
-4
«Укравтодор» хоче будувати дороги за корейською системою
У самий найближчий час «Укравтодор» докорінно змінить систему роботи. Агентство планує скористатися досвідом південнокорейських компаній, - пише Автовод.

"Судячи з усього, «Укравтодор» чекають великі зміни. Нове керівництво на чолі зі Славоміром Новаком готує серйозні реформи. Зміни, схоже, будуть проводити зверху вниз. Перш за все, буде впроваджений повністю новий механізм управління будівництвом", - заявив проектний менеджер електронної системи державних закупівель Prozorro Олексій Соболєв

За основу взята південнокорейська система.

Корейці вже надали детальну документацію, що описує роботу їх системи дорожнього будівництва. На їх основі буде написано технічне завдання для впровадження пілотного проекту в «Укравтодорі».

Конкурс на написання технічного завдання проведе ініціатива з прозорості будівництва CoST. Його вартість оцінена в 510 тис. Гривень. Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в 2017 році на ремонт доріг в Україні виділять 14,2 млрд. Гривень.

Як раніше розповів новий глава «Укравтодору», в Україну прийдуть іноземні інвестори, які раніше працювали в Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а красти за українською
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні