--> Штат «Будинку вчителя» у Луцьку не збільшать | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Штат «Будинку вчителя» у Луцьку не збільшать

0
0
Штат «Будинку вчителя» у Луцьку не збільшать
П’ять із половиною ставок потрібно для покращення роботи КЗ «Будинок вчителя» у Луцьку.

Про це повідомили сьогодні, 1 листопада, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк повідомив, що у березні цього року приміщення прийняли у комунальну власність міської ради, тоді й узгодили кількість штатних одиниць. Зокрема, роботу Будинку вчителя забезпечували три працівники.

Утім, очільник міської освіти переконаний, що досвід останніх місяців роботи «Будинку» показав, що потрібно збільшити кількість працівників.

«За цей час Будинок вчителя поповнився чималою кількістю творчих педагогічних колективів. Відповідно, використання і приміщень, і техніки стали частішими. Тому ми просимо передбачити з 1 січня 2017 року ще додаткових 5,5 ставки для забезпечення роботи прибиральниці, робітника з технічного обслуговування та деяких інших», – сказав Олег Гребенюк.

Утім, голова комісії Павло Данильчук поставив під сумнів доцільність збільшення штатних одиниць, адже «у березні говорили лише про дві – директора та прибиральниці, а сьогодні переконують, що треба ще».

Члени комісії під час обговорення не підтримали 5,5 ставки штатних працівників, висували тези про те, що вистачить і трьох.

Під час остаточного голосування депутати не підтримали пропозицію щодо збільшення штату Будинку вчителя у Луцьку.
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні