--> Сотні компаній та колекція картин: Порошенко оприлюднив декларацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сотні компаній та колекція картин: Порошенко оприлюднив декларацію

2
-14
Сотні компаній та колекція картин: Порошенко оприлюднив декларацію
В електронній системі декларування з’явилася декларація Президента України Петра Порошенка. Про це УНН повідомляє з посиланням на Єдиний держвний реєстр декларацій.

У власності Президента є житловий будинок у Козині площею 1331,7 кв.м., земельні ділянки у цьому ж селі площею 33196, 1200 та 7511 кв.м., земля у столиці, а також квартири у Києві (площею 134,06 та 82,15 кв.м.), а також квартира у Вінниці площею 68,20. Йому також належать нежитлові приміщення в Одесі (35,3 кв.м.).

Дружині Порошенко Марині на правах спільної власності належить квартира у Києві (80,66 кв.м.). Також у першої леді є земельна ділянка із садовим будиночком у селі Петропавлівське на Київщині.

Також Президент задекларував гараж у столиці, яким користується дружина.

Також глава держави вказав у декларації комплекс бази відпочинку Лебідь (Лиман, Татарбунарського району Одеської області).

Щодо грошових активів Президента України, то на банківських рахунках П.Порошенко зберігає 540 тис. 478 грн та 26 млн 324 тис. 870 доларів та 14 тис.372 євро.

У дружини Петра Олексійовича задекларовано 71 тис. 146 грн та 8 тис. 943 євро у банківських збереженнях.

Внески до ПАТ “ЗНКІФ “Прайм Ессетс Кепітал” складають 8 млн 190 тис. грн. Президент України “позичив” у 2015 році третім особам 1 млн 111 тис. грн. та 3 млн 850 тис. доларів. Також він вказав заробітню плату в розмірі 121 054 грн.

Готівкою гарант зберігає 60 тис. доларів та 900 тис. грн. Видатки очільника держави в 2015 році склали загалом — 161 млн 139 тис. 917 грн, а саме: цінні папери — 159 млн 878 тис. 738 грн; транспортний засіб — 480 тис. грн; твори мистецтва — 209 тис. 792 грн; комунальні платежі, а саме: газ — 176 тис. 44 грн; електроенергія — 395 тис. 343 грн.

Він також вказав у декларації перелік компаній кінцевих бенефіціаром яких він виступає — у переліку їх більше сотні, серед них, зокрема, “Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Прайм Ессетс Кепітал”, “Максимум ТВ-Київ”, ПАТ “Київський завод експериментальних конструкцій”, “Завод “Ленінська кузня”, “Страхова компанія “Країна”, “Міжнародний Інвестиційний Банк”, “Телерадіокомпанія “НБМ”, “Телерадіокомпанія “Експрес-Інформ”, “Кондитерська корпорація “РОШЕН” та інші. Слід зауважити, що в деяких випадках країною де зареєстровано головний офіс вказано Іспанію, Нідерланди або ж Кіпр.

Також він є членом Всеукраїнської Благодійної Організації “Благодійний Фонд ПЕТРА ПОРОШЕНКА”.

У декларації вказана колекція картин українських та російських майстрів 19-20 століття в кількості 65 одиниць, колекція картин старих майстрів в кількості 15 одиниць, колекція картин сучасних художників імпресіоністів та сюрреалістів (4 одиниці), колекція скульптур 19-20-го сторіччя в кількості 6 одиниць, Гуглієльмо Пугі, скульптура "Хлопчик рибалка" (209 792 грн), 2 меблевих гарнітури: 2 Консолі, тумба під ТВ, комод, центровий стіл, диван кутовий та ліжко, шафа, туалетний столик (JUMBO COLLECTION), меблеві гарнітури (ASNAGHI INTERIORS, RIVA, Martini Mobili), комплект бра на 14шт, люстри, машина хімчистки, телевізори, відеопроектор, набір камінний 3 шт. (годинники, свічники), настільний годинник, рояль.

Також вказані шість наручних годинників, серед яких хронометри марок Hublot та Breguet, ювелірні прикраси Cartier, Carrera y Carrera, Dior та інших фірм, а також виготовлені на індивідуальне замовлення. Серед ювелірних виробів є і тримач для галстука. Також задекларував президент шуби, сумки та кожушок, які носить його дружина. Сам Петро Порошенко має шкіряне чорне пальто Stefano Ricci.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це всім тим владцям не соромно кредити просити, а люди в Україні так живуть?! В жодній країні світу такого немає!!! Якби не та вся "влада" за 27 років, Україна була б однією з замжнішик країн Європи!!! Що ви люди робите, кому ті революції і кого ви на виборах обираєте? Схаменіться!!!
Відповісти
І для чого їму зарплата президента.сміх тай годі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні