Бійка у «Теремнівських саунах»: не поділили дівчат, понищили двері

6
0
Бійка у «Теремнівських саунах»: не поділили дівчат, понищили  двері
У луцькій сауні сталася бійка: дві компанії, які відпочивали у сауні, зчепилися через те, що чоловіки однієї з компаній залицялися до жінок з іншої.

Інцидент трапився увечері п’ятниці в Луцьку у «Теремнівських саунах».

Загалом у бійці брало участь близько 10 людей, інформує власкор «Волинь24».

Як з’ясувалося, коли дві компанії стали з’ясовувати стосунки, одна з них закрилася у сауні. Опоненти таки добивалися «спілкування» і стали виламувати двері. Зрештою погнуті і з вирваною ручкою двері не стримали бурі пристрастей…

Коли на місце прибули екіпажі «Самооборони» і патрульної поліції, бійка уже припинилася. Видимих травм її учасники не мали. Хіба у декого були розбиті губи, а дехто прикульгував.

Зрештою, учасники драми вирішили не заявляти в поліцію про інцидент і мирно розійшлися. Перед тим скинулися і компенсували адміністрації сауни збиток за понівечені двері.



Передрук матеріалу заборонений.
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І які ж це броньовані двері?
Відповісти
Блядей не вистачило, конкуренція
Відповісти
Сауни - це прихована проституція. Фото героїв треба оприлюднити, може їх жінки опізнають.
Відповісти
позакривати ці гадюшникі
Відповісти
що за названня!!??неподілили дівчат?що значить не поділили!?дівчата були з своїми хлопцями...
Відповісти
Незнаю чому у Вас таке ставлення до саун напевно з досвіду...Доведено що відвідування сауни призводить до ефекту омолодження шкіри. Під впливом високих температур відбувається процес відкриття пор шкіри, поліпшення кровообігу, виведення з організму шлаків і мікробів, а також відбувається інтенсивне потовиділення. Щоб завжди мати здоровий вигляд шкіри рекомендується регулярно відвідувати сауну. А ще це місце де можна розслабитись і поспілкуватись... А хлопці зробили правильно заступились за своїх жінок, нерозумію тільки чому вони мали компенсувати збитки, якщо їх жінок образили, і напевно зіпсували вечір
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні