Волинський нардеп Гузь очолив рейтинг найактивніших депутатів

1
2
Волинський нардеп Гузь очолив рейтинг найактивніших депутатів
Народний депутат України Ігор Гузь став першим у рейтингу показників діяльності Громадянської мережі ОПОРА за серпень та вересень цього року.

Та, у 2016 році народного депутата Ігоря Гузя обрали 1-м спікером від Волині у парламенті – ОПОРА, а також він - 1-й у рейтингу серед волинських нардепів за підтримку важливих економічних законів, - повідомляє прес-служба нардепа.

У серпні народні депутати були на «парламентських канікулах», графік парламенту не передбачав і роботи з виборцями. Однак Ігор Гузь постійно зустрічався із жителями округу, проводив публічні звіти у дворах та брав участь у різних заходах.

Вересневий рейтинг активності 105 депутатів-мажоритарників Громадянської мережі ОПОРА містить і серпневі показники народних обранців щодо законодавчої діяльності та роботи у округах.

На основі отриманих результатів, ОПОРА сформувала три типи рейтингів 105 депутатів за серпень-вересень 2016 року: за показником законодавчої активності, за показником роботи в окрузі та за сукупністю усіх показників.

Гузь отримав 100 балів зі ста максимальних за показниками законодавчої роботи, 79 – за роботу у виборчому окрузі (міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Іваничівський, Любомльський та Володимир-Волинський райони).

«За сукупністю усіх показників у серпні-вересні лідирує представник Волинської області Ігор Гузь, він же є лідером за показниками роботи у парламенті», - йдеться на сайті Громадянської мережі.

Із підсумковою оцінкою 93, 7 балів Ігор Гузь став першим у загальному рейтингу серед 105-ти народних депутатів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутат! Коли будуть відремонтовані дороги в вашому окрузі???? Ви ж так обіцяли!!!! Поїдьте на екскурсію від Любомлі до Володимира-Волинського а далі через Ново-Волинськ до кінця округу. Тільки звичайним автомобілем. Я думаю буде маса вражень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні