Ігор Гузь оприлюднив декларацію

0
4
Ігор Гузь оприлюднив декларацію
Народний депутат Ігор Гузь оприлюднив електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Із нерухомого майна Ігор Гузь задекларував невеличкий будинок, право власності на який оформив у 2003 році. За ним та його дружиною Оксаною Гузь закріплено по 76 кв.м будівлі, вартістю по 32,5 тис грн.

Крім того, у декларації записано, на початку 2015 року у декларації нардепа з’явилася нова квартира у місті Луцьку. Її площа – 49,1 кв.м. Як зазначено у документі, власником є Луцька міська рада, Ігор Гузь має лише «право користування» цим житлом.

Тим не менше, сам нардеп пояснив, що такий допис у документі з'явився через технічну помилку.

"Хочу сказати, що це не система, а пекельні муки. З п'ятниці намагаюся внести зміни, щодо квартири, де виріс та прописаний. Її надали моєму батькові у 1986 році, а в декларації цього не вказав і система вибила 1.01.2015. До кого тільки не звертався, в тому числі і до керівника НАЗК Наталії Корчак, але питання не зрушилося з мертвої точки. Система просто не дає внести ці зміни. Це абзац, по іншому і не скажеш", - зауважив Ігор Гузь у дописі в соціальній мережі.

Читати також: Півмільйона на шопінг і 38 мільйонів готівки: Ігор Палиця оприлюднив декларацію

У власності родини Гузів є дві автівки марки HYUNDAI SONATA: 2010 та 2012 року випуску. Перша задекларована на Ігоря Гузя, новіша – на Оксану.

До слова, минулоріч нардеп змінив транспортний засіб. У декларації зафіксовані оборудки із продажу автомобіля за 262,6 тис грн та купівлі нового у серпні 2015 року за 270,4 тис грн.

Дружина купувала автомобіль наприкінці 2012 року, оформивши кредит у розмірі 193,6 тис грн. Минулого року за кредитними зобов’язаннями сплатила 66,5 тис грн.

Із доходів в Ігоря Гузя – 80 тис грн заробітку нардепа. Дружина від підприємницької діяльності отримала більше: 220 243 грн.

Заробивши за рік 80 тис грн, Ігор Гузь задекларував, що має готівки у розмірі 96 тис грн.

Передрук заборонено.
Теги: ігор гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні