У Турійську газовики вимагають у людей гроші за відключення від стояка

0
-4
У Турійську газовики вимагають у людей гроші за відключення від стояка
Більшість волинян вчасно отримали тепло в будинках. Про це повідомили сьогодні, 27 жовтня, під час Антикризового енергетичного штабу, - пише Волинський інформаційний портал.

Проблемна ситуація виникла у Турійському районі. Тут є установи, які перейшли на тверде паливо, при цьому не відключивши газовий стояк. Тож «Волиньгаз» вимагає від них або ж оплати за утримання газового стояка, або ж оплатити за відрізання від газу.

У Ковелі теж «НП» - ще минулого року в одній із бібліотек та будинку культури зняли регулятори тиску, тому й до сьогодні ці приміщення не опалюються.

У кінцевому ж результаті заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук дав розпорядження відповідним службам, аби ті допомогли районам владнати проблемні моменти, щоб стабілізувати ситуацію з теплом в області.

Загалом же, практично всі райони подали тепло 10 жовтня, раніше включили опалення лише у Ковелі – 5 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні