Півмільйона на шопінг і 38 мільйонів готівки: Ігор Палиця оприлюднив декларацію

4
5
Півмільйона на шопінг і 38 мільйонів готівки: Ігор Палиця оприлюднив декларацію
Голова Волинської облради Ігор Палиця оприлюднив електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Згідно із нею, він зареєстрований у місті Яремче на Івано-Франківщині, адресу для листування із НАЗК вказав у Києві, а інформацію про членів сім'ї він не вказав, пише ВолиньPost.

Голова облради орендує квартиру в Києві площею 303,4 квадратні метри та 246,7 кв. м з вересня 2014 року, а також три гаражі площею 19, 20, 20,9 кв. м.

Також у власності Ігоря Палиці – нежитлове приміщення площею 267,7 кв. м.

Голова обласної ради має три годинники, які коштують не менше 100 мінімальних заробітних плат (121 800 грн кожен): Rolex Oyster Perpetual, Audemars Piguet Tourbillon Chronographe та Audemars Piguet Automatic.

В автопарку Палиці – Lexus LX 570 2011 року, Mercedes-Benz S 600 2007 року та Mersedes-Benz GL 500 2006 року.

Згідно із декларацією, у нього нема цінних паперів та корпоративних прав, частки у статутних капіталах та матеріальних активів.

У Одеській обласній державній адміністрації Палиця на початку року заробив 29 997 гривень, у Волинській обласній раді – 7 342 гривень.

Також він отримав від одного із топ-менеджерів групи "Приват" Ігоря Хмельова 468 000 гривень за договором управління майном. Станом на 27 жовтня 2016 року Хмельов має частку у таких підприємствах: ТОВ "ФЕШН ЧОЙС" (Київ), ТОВ "ЦЕНТР ІНВЕСТ СТРОЙ" (Дніпро), ТОВ "ДРАЙВЗОНА" (Київ), ТОВ "ПЕРША ЛІЗІНГОВА КОНТОРА" (Дніпро), ТОВ "БЕСТ ЛУК", ТОВ "ЕЙР ГЕЙТ ГУРМЕ", ТОВ "ГРАД ІНВЕСТ РІАЛ ІСТЕЙТ" (Київ). Станом на 2012 рік він також був членом наглядової ради ЗАТ "Універмаг "Луцьк".

На рахунку Палиці у Приватбанку 4 082 222 гривень, ще 19 000 000 гривень і 750 000 доларів готівкою. У 2015 році Палиця купив у Швейцарії одягу на 320 503 гривень, а у Франції - на 192 488 гривень. Також заплатив 101 811 гривень за оренду машини в Україні.

Відзначимо, що у декларації вказані витрати, які перевищують 50 мінімальних заробітних плат на початок 2015 року, тобто 60 900 гривень. Тому Палиця міг робити й інші покупки, які не задекларовані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То то він на роботу не ходить в Раду. Ну де ще є такий голова облради! Волинські виборці - просто примітивні створіння...в них з голів росте коріння.........
Відповісти
Як це не ходить??? Очі відкрий любітєль Романюка, Лапіна і скандалістки Бондаря

А для писаки цієї статті останній абзац - є розум писати???
цитую(копіюю) "Відзначимо, що у декларації вказані витрати, які перевищують 50 мінімальних заробітних плат на початок 2015 року, тобто 60 900 гривень. Тому Палиця міг робити й інші покупки, які не задекларовані."
це може робити кожна людина, перед тим як написати подумайте будь ласка
Відповісти
Українці ви барани безпросвітні.
Вас треба стригти і стригти.... а потім ноги і в Швейцарію.
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-traven-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/cini-na-produkti-xarchuvannya-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-berezen-na-2018-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/byudzhetnij-pasport-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/silki-dniv-zalishilosya-do-novogo-2017-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні