У Луцьку біля «Там-Таму» автобус вбив людину. ФОТО 18+

14
-2
У Луцьку біля «Там-Таму» автобус вбив людину. ФОТО 18+
У Луцьку на виїзді з мосту по проспекту Соборності автобус збив людину.

Смертельна подія сталася ввечері середи, 26 жовтня, - повідомляє власкор "Волинь24".

Пасажирський автобус заводу "Кромберг енд шуберт" збив пішохода.

Потерпілий, за словами водія, йшов просто по проїжджій частині і, схоже, був у стані алкогольного сп'яніння.

Від удару чоловіка відкинуло на відстань близько 20ти метрів.

Медики, що прибули на місце трагедії, констатували смерть.




Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема чого літати по тому Соборності!!!!!! Люди, схаменіться!!!!! Щодня!!!! Щодня якась аварія на Соборності!!! То когось зібють, то не розминуться. Водії ГРУБО нехтують світлофором що навпроти там таму, що на повороті Чорновола. Таке відчуття що всі страждають дальтонізмом... і не тільки....
Відповісти
Ще було б дуже добре аби пішоходи дальтонізмом не страждали та до голови собі вклали що не світлофор, не пішоходний перехід збиває, а машина!
Відповісти
Перехід у невстановленому місці+ горілка- вот вам і результат
Відповісти
Під суд того хто не зробив підземний паркінг.
Відповісти
А паркінг вже тут до чого ?
Підземний перехід вже інше діло. Але і від цього ваш коментар безглуздий.
Відповісти
Человек грех на душу взял,из за того,что кто то,Царство Небесное,решил перейти дорогу где переходить нельзя!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Це самі гірші водії які їздять на автобосах "Кромберг енд шуберт".
НЕ раз по трасі зустрічались, жодних правил дорожнього руху не дотримуються, світла не перемикають вночі. Таке враженння, що не людей возять. а ходобу.
Відповісти
При чому тут водій,якщо людина пів години ходила туди-сюди через дорогу,перешкоджаючи руху авто,не Кромберзький автобус то хтось інший його б точно збив..по рації таксисти один одного попереддали що там ходить чоловік по дорозі.

Відповісти
Наталія, а ви знаєте чому він там ходив? Не заперечую,можливо був і випивший,наголошую МОЖЛИВО.А вам відомо що він не так давно повернувся з АТО і ясна річ був трошки не в собі від пережитого.Він вас там боронив,щоб ви і такі таксисти мирно спали,жерли,грошикі заробляли.І не один не зупинився і не викликав поліцію чи швидку.По рації вони передавали.як мило ,нічого не скажеш.У людини нервовий зрив стався,медичної допомоги потребував.І у нього троє дітей залишилось...сьогодні поховали.
Відповісти
Кромберг не має на свому балансі жодного автобуса.А преміум сервіс возить ще й модерн експо та скф україна,при чому туту кромберг?
Відповісти
Люди ви кожен день жертвуєте своїм життям!
Водій може не побачити .. в водія можуть відмовити гальма,...та маса причин..! А ви дурні та наївні або вас просто крепкі кістки , якщо ідете навіть по пішиходній зоні впевненно та самоуверенно . Вам буде важче, і можливо людину посадить не вину, бо ви просто самоуверенні! А ти навіть не задумуєшся просто про те що це машина і вона просто може не стати навіть якщо буде їхати 60 км. І навіть сама людина не винна в тому. Зараз такій час коли ви маєте включати думай думай.
Відповісти
Я хоч і водій, но завжди засуджую водіїв. ВОДІЙ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПОВИНЕН ПЕРЕДБАЧИТИ ТАКІ СИТУАЦІЇ, вірю було темно, то їдь 30км\час. Я коли їду і бачу на тратурі людину, яка хітається, неадикватне, це все завжди передбачаю, притурможую чи обїжаю, бо може вискочити в останню мить, і тобі біда.
Відповісти
Відповів пані Наталі і ще раз повторю для кожного хто тут пише коментарі.Чоловіка звати Микола. Не так давно повернувся з АТО, де доречі боронив ваш мирний сон і спокійне життя.Ясна річ що після повернення вів себе не зовсім нормально.Можливо в той вечір стався якийсь нервовий зрив.Можливо і був випивший, можливо і тверезий.Сумно що в той момент нікого не було поруч,щоб допомогти якось пережити йому ту тяжку мить.Так що закінчуйте цей базар , хоча б ради того що він воював і ризикував своїм життям заради нашого з вами мирного життя.Троє дітей залишились сиротами,а хвора мати пережила свого здорового сина.Це жахливо.
Відповісти
Не потрібно захищати пяне бидло, навіть якщо його були загребли в армію. Я буду сміятися над тими захисниками, коли інший пяний "воїн" зробить шкоду їхнім рідним, тільки через нервовий зрив. Армія не робить людей хорошими. Ми всі українці - пяні та немиті діти радянського союзу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні