Четверо волинян перемогли на Кубку України з пауерліфтингу

0
2
Четверо волинян перемогли на Кубку України з пауерліфтингу
Команда Турійської ДЮСШ взяла участь у ІІ Кубку України федерації UPC з пауерліфтингу та окремих вправ, що відбувся у Києві 23-24 жовтня.

Олександр Федорук взяв участь у змаганнях з жимі штанги лежачи у ваговій категорії до 100 кілограм (юніори), - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Всі три спроби він завершив вдало: 155, 162,5 та 165 кілограм при власній вазі у 92 кілограми. Олександру вже у другій спробі вдалося виконати норматив майстра спорту та посісти перше місце у своїй категорії.

Назар Книш змагався у екстримальному жимі штанги лежачи вагою 55 кілограм, у номінації тінейджери (вік до 16 років) та витиснув снаряд за 3 хвилини 30 разів, що дало змогу Назару посісти перше місце у своїй віковій категорії.

Станіслав Данилюк змагався у екстримальному жимі штанги лежачи вагою 75 кілограм, у номінації тінейджери (вік до 16 років) та витиснув снаряд 20 разів, що дало змогу Стасу також посісти перше місце турніру.

Андрій Книш
посів перше місце у відкритій віковій категорії, витиснувши штангу 55 кілограм за 3 хвилини 72 рази.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні