У центрі Луцька буде алея троянд

0
3
У центрі Луцька буде алея троянд
Невдовзі у Луцьку з'явиться алея троянд.

Локація алеї - проспект Волі, 31, 33, - повідомляє менеджер проекту Тома Бащук, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

ВОБО «Радість дитинства» реалізує однойменний еко-проект «Алея троянд» за фінансування Екоклубу (Рівне) та програми Активні громадяни від British Council.

«У центрі Луцька є невеликий сквер з занедбаними газонами. У народі сквер має назву «Алея Троянд», хоча за моєї пам’яті там не було жодної квітки. Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві «Алея Троянд» і започаткувати культуру озеленення та окультурення різних куточків міста», - розповіла заступник голови організації Лідія Кожевнікова.

Власне створення алеї - це: розміщення 14 арматурних арочних конструкцій на клумбах, висадка троянд, що плетуться, посів трави.

Планується долучити небайдужих жителів міста для роботи над створенням алеї (посадка троянд), а також за доглядом за нею.

«Наразі погоджено всі питання та дозволи з владою для висадки троянд та встановлення конструкцій. Чекаємо фінального варіанту арок. Знаємо, що на сьогодні їх фарбують, то ж за кілька днів будемо скликати небайдужих до висадки майбутнього розарію!», - повідомляють представниці організації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні