Власниця задушеної кицьки домагається арешту мучителя тварини

0
1
Власниця задушеної кицьки домагається арешту мучителя тварини
Лучанка Романія Семенюк (на фото), кицьку якої задушив п’яний чоловік, хоче, аби винуватця смерті тварини арештували.

Про це вона заявила у четвер, 20 жовтня, написавши заяву про злочин у Луцькому міськвідділі поліції.

Нагадаємо, днями лучанин Ігор Рудий, будучи напідпитку, йшов по вулиці Караїмській, несучи в руці задушену білу кицьку. Чоловік при затриманні чинив опір поліцейським.

«Я хочу, аби злочинця покарали якнайсуворіше. Як пояснив мені слідчий, Ігоря Рудого можуть оштрафувати на 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або ж заарештувати на строк до 6 місяців»

«Звісно, я виступаю за арешт», - додала лучанка.

«Сплативши штраф, людина спокійно живе далі. А провівши якийсь час за ґратами, вона має гірші наслідки – як у працевлаштуванні, так і загалом в репутації. Я проти самосуду. Але хочу, щоб по закону злочинець поніс максимально можливе покарання», - пояснила свою позицію власниця кішки.

Цікаво, що дівчина того дня, коли задушили її кицьку, бачила інцидент, утім не могла подумати, що це сталося з її твариною.

«Поверталась того дня з роботи додому, я побачила багато поліцейських та людей, які зібралися біля них. Я не знала, що відбулося. Ні тварини, ні того чоловіка я тоді не бачила. Вже пізніше я виявила, що кицька пропала. А про її подальшу долю дізналася з інтернету, упізнавши свою Пумку».

«Спочатку я була просто шокована та не знала, що робити. Але той резонанс, який здійнявся довкола вбивства Пумки, об’єднав небайдужих людей. Тож я отримала багато порад, підтримки – і вже невдовзі зрозуміла, як діяти».

Романія Семенюк розповіла, що проблем з подачею заяви до поліції у неї не було. Разом з заявою дівчина надала поліції фотографії кішки, які засвідчують, що вона є її власницею.

Утім, власниця досі не знає, де тіло тварини.

«Слідчий сказав, що зв’язуватиметься з поліцейськими, котрі затримували злочинця, та дізнаватиметься про це. Мені й самій прикро, що місцезнаходження тіла тварини так і лишилося невідомим. Особливо, якщо злочинець її викинув», - розповіла лучанка.

Нагадаємо, близько місяця Луцьк сколихнуло відео з жорстоким знущанням над кошенятами, яке чинили Юрій Гнатюк та Любов Таропіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні