Луцький депутат знову вимагає створення комунального закладу для «виховання дітей»

2
2
Луцький депутат знову вимагає створення комунального закладу для «виховання дітей»
Представники «Народного контролю» вкотре виносять на розгляд сесії проект про створення Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Це питання обговорили у четвер, 20 жовтня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Доповідати з цього питання повинен був депутат Павло Данильчук, однак він не прийшов на комісію. Тож захищати ідею шефа прийшла його помічниця Тетяна Ленартович.

Жінка зауважила, що 14 жовтня, на День захисника України, у місті не було заходів, спрямованих на патріотичне виховання дітей. З її слів, управління освіти, управління культури, а також відділ у справах сім’ї та молоді працюють нарізно і координації між ними немає.

Тож представник Павла Данильчука вважає за потрібне створити окремий комунальний заклад, аби «координувати дії» різних структурних підрозділів міськради.

У відповідь голова комісії Алла Надточій зауважила, що у місті є багато патріотичних заходів для дітей. До того ж батьки самостійно виховують патріотизм у своїх дітях. На думку депутата, доцільніше говорити про покращення роботи структур, відповідальних за патріотичне виховання, а не про створення нових.

«На початку каденції дуже багато депутатів говорили про скорочення штату чиновників. Тому я вважаю, що недоцільно створювати ще одне комунальне підприємство, набирати штат працівників. Натомість краще звернути увагу на те, чого не вистачає і покращувати роботу. Ви пропонуєте розпорошуємо кошти, а я не бачу, що може змінитись зі створенням цього центру», - наголосила Алла Надточій.

Зрештою, лише депутат від «Народного контролю» Анна Мов’як підтримала проект рішення.

Зауважимо, що Павло Данильчук вже неодноразово пропонував створити у Луцьку комунальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді». Втім, сесія міської ради досі не підтримувала цієї ідеї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба підприємство для виховання самого "депутата"! :)
Відповісти
Нормальний депутат, хоть щось робить якийсь шухер наводить...)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні