Черги зомбі довели, що повертати Донбас рано, - луцький депутат про похорон Мотороли

6
4
Черги зомбі довели, що повертати Донбас рано, - луцький депутат про похорон Мотороли
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук вважає, що перед поверненням Донбасу в склад України має відбутися тимчасове обмеження громадських прав для всім причетних до референдумів та антиконституційних акцій на окупованих територіях.

Про це Данильчук написав у Фейсбуці, коментуючи похорон бойовика Арсена Павлова (Мотороли), який відбувся у середу, 19 жовтня в Донецьку. Як відомо, на цьому похороні для прощання з тілом вбитого вишикувалися цілі черги.



«Черги зомбі-мешканців окупованого Донецька для того, щоб попрощатись з можливим трупом Мотороли, ще раз мають дати зрозуміти всім прихильникам мінського формату мирного процесу: нам на сьогоднішній день повернення цих територій та з цими орками важливо непотрібна річ!» - написав Данильчук.

«Жодних виборів, контроль за кордоном, вивід московських військ та радників, арешт основних сепарів, тимчасове обмеження громадських прав всім причетним до референдумів та антиконституційних акцій у 2014 році. Те саме і з Кримом!» - додав він.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякуємо придурку данильчуку та браттям по розуму за відколотий крим і схід. добре спрацювали, ще б гавкати припинили та поїхали десь. бажано назавжди. за розрахунком - до путі.
Відповісти
Согласен такие дебилы как он просрали в поинципе неплохую страну. Самое главное страну которая хоть и потихоньку но шла вперёд
Відповісти
А кого ти згуртував навколо себе, коли громив МВС у Волинській області, горе- активіст?А ким уявляв ти себе, підоре, коли принижував людей на сцені майдану Луцька? Чи не таким самим мудаком, яким уявив себе Арсен Павлов? По-моєму, ти гідний такої ж поваги як і він. Гнида ти, Данильпук! Підорола!
Відповісти
Рад что на Украине нормальных людей больше чем каструлеголовых
Відповісти
Кацапи це називають "попрание прав".
І чому тимчасово?
Деяких особливо активних лішнєхромосомних треба "попрать" пожиттєво (позбавити права обирати і бути обраним) .
Це якщо вони не вчиняли карних злочинів.
Відповісти
це ви про павліка? та лучани його тепер не виберуть дохлих котів збирати. хіба такі самі як він.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні