Гунчикові заблокували Фейсбук

0
-1
Гунчикові заблокували Фейсбук
Особистий фейсбук-акаунт голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика був деякий час заблокований.

Про спробу заблокувати йому Фейсбук Гунчик повідомив у цій соцмережі.

«Шановні друзі. Вибачаюсь за тимчасову відсутність в ФБ. Була спроба заблокувати сторінку. Все в порядку. Дякую службам ФБ за допомогу» - написав губернатор у кінці дня вівторка, 18 жовтня.



У Відділі інформаційної політики Волинської обласної державної адміністрації підтвердили, що певний час у їх шефа були проблеми з доступом до Фейсбуку. Скоріш усього це сталося через незрозумілі публікації, які користувачі робили на його сторінці.

«Наскільки я розумію, хтось зробив публікацію на сторінці Володимира Гунчика, на яку стали скаржитися інші користувачі. Саме тому на деякий час його акаунт був заблокований. Утім, про деталі нам невідомо, адже Володимир Петрович сам веде свою особисту сторінку», - пояснила начальник відділу інформаційної політики ВОДА Світлана Головачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні