«Надзвичайно затишне та спокійне місто», - харків'янка про Луцьк

0
-4
«Надзвичайно затишне та спокійне місто», - харків'янка про Луцьк
З Харкова до Луцька завітали активісти.

Приїхали вони до міста з метою налагодити співпарцю з луцькими колегами.

Для гостей міста організували цікаве та активне проведення часу. Відвідали Луцький зоопарк, міську раду, ЦНАП та ознайомилися з визначними місцями міста.

Окрім того, студенти зустрілися й з міським головою Луцька. Найбільше студенство хвилювало питання міжнародної співпраці, а саме проекти до яких долучається місто.

"Приємно бачити активну молодь, їх ініціативи та проекти і, звісно, приємно підтримувати їх у починаннях та задумах. Молодь-це наше прогресивне майбутнє і подивившись на них можемо сказати, що майбутнє буде хорошим.

Засновник нашого благодійного фонду Петро Нестерук теж дотримується такої думки і ми завжди раді співпрацювати з молодими та креативними людьми", - зазначила представниця благодійного фонду "Дізар" депутата Луцької міської ради Петра Нестерука Юлія Міндюк.

Харків'яни ознайомились з діяльністю Луцького Центру надання адміністративних послуг.

За словами гостей міста у майбутньому зможуть хотіли б своєму місті створити заклад такого ж рівня.

"За ці два дні перебування у Луцьку склалися лише позитивні враження. Надзвичайно затишне та спокійне місто. Ми раді, що у Луцьку є така активна молодь. Думаю, обов'язково сюди повернемось",- поділилася враженнями представниця Молодіжної ради я Харкова Христина Лизогубова.

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю між представниками Молодіжних рад.

Радник Луцького міського голови Софія Ройко від імені Молодіжної ради Луцька дякує усім тим, хто сприяє подібним зустрічам та об'єднанням молоді: міському голові Миколі Романюку, помічнику міського голови Богдану Гончаруку, Олегу Колесніку та депутату Луцької міської ради Петру Нестеруку та його фонду.



Теги: харків
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні