На Волині спіймали чоловіків, які хотіли пограбувати ювелірний магазин

0
5
На Волині спіймали чоловіків, які  хотіли пограбувати ювелірний магазин
Волинські правоохоронці затримали двох житомирян, які вчинили розбійний напад на ювелірний магазин у Володимирі-Волинському. Злочинців-«гастролерів» затримали співробітники карного розшуку та спецпідрозділів за місцем проживання.

Про це 17-го жовтня під час брифінгу повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника головного управління Нацполіції Волинської області Петро Шпига, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Інцидент трапився 4-го жовтня.

«На лінію 102 надійшло повідомлення, що двоє невідомих у масках з пістолетами увірвалися у ювелірний магазин у Володимирі-Волинському», ‒ зазначив Шпига.

Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, грабіжники вимагали у продавця виручку та ювелірні вироби. Проте працівник встиг натиснути «тривожну кнопку» охоронної фірми «Арсенал».

Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та упродовж 10 днів внаслідок оперативно-слідчих дій встановили місце знаходження злочинців. 13 жовтня працівники карного розшуку та спецпідрозділів затримали двох чоловіків за місцем проживання у Житомирі.

Під час обшуку знайшли пістолет, який виявився травматичним. Злочинці 1996 та 1981 років народження. Старший чоловік знаходиться у міжнародному розшуку – у Республіці Молдова його засудили за крадіжки та шахрайство.

Чоловіки визнали вину та активно співпрацюють із слідством. Зараз проводять заходи із встановлення причетності осіб до інших злочинів.

За словами Шпиги, правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових дій. Злочинці ж натомість не очікували, що їх розшукуватимуть за межами Волині.

Нападникам повідомили про підозру за частиною 3 статті 187 – розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб із проникненням у приміщення. За вчинення такого злочину їм загрожує 7-12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні