--> На Волині хочуть розмістити нові військові частини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хочуть розмістити нові військові частини

0
-6
На Волині хочуть розмістити нові військові частини
5% валового національного продукту (ВНП) України спрямують на охорону у 2017 році. Одночасно місцеві адміністрації закликають забезпечити умови для розквартирування на Волині нових військових частин.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, минулого тижня відбулося засідання ради регіонального розвитку при Президентові України. З його слів, президент акцентував увагу на тому, що підвищення обороноздатності країни на 2017 рік є завданням номер один.

Так, уряд подав проект бюджету на 2017 рік, у якому передбачили витрати на оборону у розмірі 5% валового національного продукту. Відтак, головним завданням є координація роботи всіх структур влади, оборонних підприємств, Міноборони, СБУ та місцевих адміністрацій заради ефективного використання цих коштів.

Йдеться також про ефективне використання коштів обласного бюджету в рамках програми підтримки територіальної оборони та військових частин, які дислокуються на території області і які закріплені як підшефні, створення умов для розквартирування нових частин, зокрема, зенітно-ракетного полку у Володимирі-Волинському.

Як раніше повідомлялося, зенітно-ракетний полк планують розмістити у княжому місті Волині вже у грудні цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні