Компанія, за технологією якої зводять будинок у Луцьку, продовжує завойовувати ринок Європи*

5
-4
Компанія, за технологією якої зводять будинок у Луцьку, продовжує завойовувати ринок  Європи*
Київська компанія «Royal House», за унікальною технологією якої у Луцьку будують житловий комплекс «Британія Hall» на вулиці Єршова, взяла участь у престижному європейському конгресі будівельників Ufemat, після чого її технологією зацікавився у Бельгії, Великобританії та Франції.

Про це повідомив у Фейсбуці президент компанії Віталій Ганжа.

Він також повідомив, що унікальну технологію зведення будинків від «Royal House» на конгресі презентували для представників більше 10 європейських країн.

«Ми єдина українська та східноєвропейська компанія, хто виступив на цьому заході з докладом. Європейські колеги сприйняли доповідь з великим інтересом. І презентація вирушила до Бельгії, Великобританії та Франції» - написав президент компанії.

«Наша група компаній входить до складу Ради Директорів конгресу будівельників UFEMAT, що проходить в Берліні. «Royal House» – єдина східноєвропейська компанія серед спонсорів цього поважного європейського конгресу, на рівні з компаніями Франціі, Швейцарії, Німеччини, Австрії та інших! До речі, цей день в Берліні завершився розміщенням прапораукраїнської компанії на даху Рейхстагу! Слава Богу та слава Україні!» - написав Віталій Ганжа.

До речі, у цьому ж році компанія «Royal House» стала лауреатом престижної Європейської Премії EUROPE PROPERTY AWARDS 2016 в галузі нерухомості, яка проходить в Лондоні. Компанію нагородили за будівництво житлового комплексу «Нова Англія» у Києві (проект цього житлового комплексу - на фото вгорі).

У Луцьку за технологією «Royal House» місцевий забудовник споруджує житловий комплекс «Британія Hall» на вулиці Єршова. «Royal House» виступає тут не лише власником технології а й партнером будівництва: контролює якість робіт та дотримання усіх технологічних вимог.

На будівельному майданчику Британії Hall у Луцьку на вулиці Єршова
На будівельному майданчику Британії Hall у Луцьку на вулиці Єршова
Так виглядатиме Британія Hall
Так виглядатиме Британія Hall


Довідка

Компанія «Royal House» будує багатоповерхові будинки за власною унікальною технологією: із сучасних стінових модулів, які виробляє на власному заводі. Максимум будівельних процесів перенесені у заводські умови. На заводі виготовляється стінова панель, монтується вікно, армування, утеплювач і декоративне покриття. Завдяки контролю якості, точності вимірів і можливості застосувати комп’ютерне обладнання стінові панелі «Royal House» мають високу якість і практично ідеальні параметри.

За такою технологією у Києві, зокрема, збудований житловий комплекс «Британський квартал»

Стінові панелі «Royal House» не перший рік експортують у країни Європи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Британії немає таких високих будинків саме в такому стилі. В такому стилі лише 2-3 поверхи
Відповісти
А чому рендери повністю відірвані від реального ландшафту? Це як, намалювати якнайгарніше, всерівно що буде в результаті! І ще, панельне будівництво є панельне будівництво: швидкоі дешево.
Відповісти
Це вде було при хрущові
Відповісти
Бачив будинок проїздом, як на мене оригінально
Відповісти
Не знаю как будет внутри,но снаружи дом КЛАССНЫЙ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні