Визначили переможця конкурсу «Голос Волині»

0
12
Визначили переможця конкурсу «Голос Волині»
Переможцем фіналу «Голос Волині» стала лучанка Олена Бардась. Журі та присутні глядачі обрали її найкращою виконавицею серед аматорів.

Фінал співочого дійства відбувся у пабі «ЛучеSk» 14 жовтня, повідомляє Інформаційне агентство «Волинські новини».

Протягом року в пабі визначали найкращих вокалістів місяця, які між собою змагались за звання «народного голосу Волині». Фінал змагань судило журі, до складу якого увійшов фронтмен гурту «МЕРІ» Віктор Винник, заслужений артист України, боєць АТО, співак Адам Горбатюк, а також співачка та композиторка Катерина Чайковська.


«Вокальний бій» відбувався у трьох номінаціях: «Пісня-коронка», «Українська народна пісня», а також «Співак глядацьких симпатій».

До фіналу увійшли лучани Дмитро Лєхтанський, Владислав Семеняк та Олена Бардась – саме вони стали фіналістами місяця, виборовши право змагатись за головний приз та звання «Голосу Волині». До слова, у якості призу переможцю пропонують записати пісню та зняти професійний кліп.

Члени журі відзначили чудові вокальні дані учасників та зауважили, що кожен з них гарно вправляється з вокалом. Разом з тим, Катерина Чайковська порадила включати до свого репертуару більше українських пісень.


Зрештою, після трьох кіл змагань журі обрало переможницю – нею стала «голос липня» Олена Бардась. Дівчина каже, що співає швидше «для себе та для душі», адже за професією вона – перукар, працює в студії краси «Ідеал».

«До фіналу особливо не готувалась – лише зачіску зробила», – жартує пані Олена.


У якості призу вона отримала сертифікат від пабу на 500 гривень, а також можливість записати будь-яку пісню та зняти професійний кліп. Єдиною вимогою є те, аби пісня була українською мовою.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні