--> У Рожищі – скандал: Атовці «кинули» владу під час урочистого концерту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі – скандал: Атовці «кинули» владу під час урочистого концерту

6
4
У Рожищі – скандал: Атовці «кинули» владу під час урочистого концерту
Через те, що влада проігнорувала смолоскипну ходу в пам’ять загиблих героїв, рожищенські атовці демонстративно залишили урочистості з нагоди Дня захисника України.

Після святкової ходи за участю бійців АТО, районних очільників та працівників державних організацій у «Просвіті» розпочалися урочисті збори, розповідає «Район. Рожище».

Військовий комісар району підполковник Олег Алєксєєв привітав бійців і вручив медаль «За жертовність та любов до України» Вадиму Босенку та відзнаку командиру 80-ї окремої десантно-штурмової бригади «Ніхто крім нас» (посмертно) Василю Смолярчуку.

Згодом на сцену піднялися Інна Гайворонська – голова Рожищенської райдержадміністрації, Андрій Музика – голова Рожищенської районної ради та В`ячеслав Поліщук – Рожищенський міський голова. Прозвучали слова вдячності та вітань. Почесними грамотами нагородили Володимира Копистку та Василя Морару, які проходять службу в районному комісаріаті.

Ведуча свята Наталія Марценюк запросила до слова голову Рожищенського районного об`єднання учасників АТО Руслана Мигдалюка. Демобілізований учасник АТО привітав побратимів та всім присутніх зі святом Покрови, з Днем захисника України, козацтва та з Днем заснування УПА.


Руслан Мигдалюк вручив пам`ятні відзнаки від районного об`єднання учасників АТО волонтерам, які з перших днів бойових дій на Сході підтримували бійців, іноді, навіть, робили більше за свої можливості.

За моральну підтримку бійців АТО своїми патріотичними піснями, нагороду отримав Сашко Черкашин. Хлопця присутні вітали гучними оплесками.

На сцену раз-по-раз виходили волонтери, люди щирі та самовіддані.

Нагороду від обласної спілки ветеранів АТО за волонтерську діяльність отримала Аліна Кривов`язюк. Відзнаки «Ветеран АТО» від цієї ж спілки отримали Анатолій Семенюк, Володимир Корнійчук, Володимир Кривов`язюк, Михайло Пожарський та Валерій Чмирук.

«Ми, об`єднання учасників АТО, вчора організовували смолоскипний хід в пам`ять загиблих героїв нинішньої війни. Наш захід був повністю проігнорований владою району. І сьогодні ми, учасники АТО, в свою чергу висловлюючи протест проти таких дій влади, не вважаємо доцільною подальшу нашу присутність на даних урочистостях», – як грім серед ясного неба пролунали зі сцени слова Руслана Мигдалюка.

Після цього бійці піднялися і почали мовчки залишати глядацьку залу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка влада так ідо неї відносяться у шацьку на молебень до дня захисника україни не прийшов ні один представник влади цікаво що скаже гунчик своїм підпеглим кращої агітації проти президента і не треба
Відповісти
Це все повинно бути від душі і серця, а не по вказівці від влади і у присутності влади! Влада вам Майдан не організовувала, після якого війна почалась, а вам у всі часи і всі віки все влада не така... Якщо мало людей - таке відношення до того всього і не треба тут забов'язаловок совдепівських!
Відповісти
дорогий друже якщо влада не шанує загиблих і живих воїнів то вона точно не українська і не кількість присутніх все вирішує але стояли воїни що вижили священники на молебні молились за україну а влада що робила у цей час
Відповісти
А що "молебень" то який важливий показник. Треба діями підтримувати людей а не заставляти всіх молитись "коли треба". Зараз цояь дуже всі повернуті на молебнях, посторці церков по 10 на 1 м2., це вже занадто.
Відповісти
Героїв вшановувати треба не фашистськими, смолоскипними ходами, а поминальними вечорами!!!
Відповісти
своіми смолоскіпними ходами війну в Украіні зробили та селюків на мясопереробку в донецьк відправили.для чого Атошникам ця хода. грошей ім дайте та землю та перестаньте переслідувати 51шу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні