«Щоб нагородити одного – інших топчуть в багнюку», – адвокат

1
-10
«Щоб нагородити одного – інших топчуть в багнюку», – адвокат
Адвоката і волонтера Василя Нагорного із Луцька, який активно захищає українських військових у судах від звинувачень у дезертирстві, обурив текст новини на сайті президента України.

У публікації «Трьох військових ЗСУ удостоєно звання Герой України», акцентують на тому, що молодший лейтенант Володимир Гарматій «не зрадив державі і не відступив разом із 41 товаришем по службі на територія Російської Федерації», тим самим непрямо називаючи решту учасників того бою зрадниками. Про своє обурення з приводу такого акценту висловився у дописів в соціальній мережі Василь Нагорний.

«Чого ж у нас все якось через... Невже, щоб нагородити полеглого Героя, потрібно когось вимазати в багнюку.

«25 липня 2014 року в ході виконання бойового завдання молодший лейтенант Гарматій не зрадив державі і не відступив разом із 41 товаришем по службі на територію Російської Федерації. Під час бою офіцер загинув», – цитата з ось з цього матеріалу про присвоєння Героїв України Воїнам на офіційному сайті Президента України.


Той, хто готував цю статтю (а вірніше отримав дані від певних осіб) і фактично звинуватив хлопців в держзраді, певно далекий від того, що вже два роки тривають суди по цим бійцям, що Запорізька військова прокуратура робить реверанси, щоб це все закрити, що належних доказів не те, що в держзраді, а навіть в ухилянні від військового обов’язку бійців прокуратура так суду і не представила. Зате, який гарний месидж для суду: бачите, це позиція адміністрації Президента. Хтось грамотно продумав цей хід. І цей хтось, відповідає і за провал закриття кордону, і за полеглих бійців.

Хлопці з тих, кого судять, робіть скріншоти. Коли вас виправдають, подасте до суду, матимете компенсацію. Хоча і зараз можна. Зі святом вас Воїни і Вічна пам’ять всім полеглим!» – написав Нагорний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правда завжди одна вона десь посередині вічна слава полеглим героям мужності хлопцям що в судах здоровя і довголіття нашому адвокату василю всїх зі свтом ви хоть одного проурора на передовій бачили? яні а ви?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні