Луцьк: у правознавчому ліцеї привітали новобранців

0
-3
Луцьк: у правознавчому ліцеї привітали новобранців
Більше сотні юних лучан вступили цього року до Луцького правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою, який є підшефним закладом волинських поліцейських.

У четвер, 13-го жовтня, напередодні Дня захисника України, 10-класники прийняли присягу ліцеїста, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Посвята у ліцеїсти відбулася на Меморіалі «Вічна Слава». Як розповів директор закладу «Луцький НВК-ЗОШ І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» Анатолій Дудич, цього року до ліцею вступили 102 учні. Багато з них продовжують династії правоохоронців.

«У складний час ви зробили усвідомлений вибір здобувати глибокі знання та навички, з високою відповідальністю ставитися до підготовки та служби в підрозділах Нацполіції. Це момент нового етапу вашого життя, свідомого ставлення, відповідальності перед державою, перед близькими та рідними. Вперті та наполегливі, творчі та свободолюбиві, ви готові творити нову якісну реальність в Україні», - звернувся він до вихованців закладу.

Як свідчить історія ліцею, переважна більшість випускників ліцею вступають далі у профільні виші і стають правоохоронцями. З часу створення ліцей дав путівку у доросле життя понад 700 вихованцям. Частина з них і нині захищає Батьківщину.

Привітав ліцеїстів і тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції ІІІ рангу Петро Шпига. Він побажав їм мирного неба та звершень у навчанні.

«Це перший відповідальний, серйозний крок у ваш житті. Думаю, у кожного з вас будуть і посвяти в студенти, і присяги на вірність Батьківщині, коли йтимете на служб у правоохоронні органи. Бажаю, щоб вибрали в подальшому правильний шлях на благо Батьківщини, щоб ви служили і працювали в правоохоронній системі міцної держави, без війни в абсолютному мирі», - зазначив він.

Після виголошення присяги учням 10 класів ліцею вручили атестаційні книжки.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні