Депутатів міської ради закликають розібратися із благодійними внесками у лікарнях Луцька

7
-3
Депутатів міської ради закликають розібратися із благодійними внесками у лікарнях Луцька
Відповіду пропозицію подав голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов.

Лист із проханням ретельно простежити рух благодійних коштів, що їх збирають з лучан у лікувальних закладах міста, він спрямував до профільної комісії Луцької міської ради. На переконання Дмитра Глазунова, діяльність благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса», керівником якої є колишній начальник міського управління охорони здоров'я Федір Кошель, на сьогодні викликає чимало запитань у громади.

«Головним чином, - розповідає Дмитро Глазунов, - людей обурює як форма збору цих коштів в деяких закладах, так і потреби, на які їх спрямовують окремі посадовці».

Нагадаємо, що звіти, які подаються «Муніципальною касою», не є повними і, швидше за все, є юридичною галочкою. Розібратися, що ж там, за лаштунками благодійності, виявилося не так просто.

У спрямованому листі Дмитро Глазунов закликає з’ясувати інформацію щодо обліку коштів, які у вигляді благодійних внесків лучани перераховують на баланс «Муніципальної каси», також статті витрат і принцип формування так званого «тарифу благодійності».

Не менше запитань, на переконання Дмитра Глазунова, викликає діяльність ТзОВ «Муніципальна аптека», яка 15 років тому в державному закладі Луцькій міській лікарні була створена за участю того ж Федора Кошеля і головного лікаря міської лікарні Лариси Духневич.

«Ціни у «Муніципальній аптеці» по багатьох позиціях вищі, ніж в інших компаніях, і, до того ж, незрозуміло, на які потреби спрямовують дохід від прибутку цього закладу», - коментує один із пунктів, викладений у листі-зверненні, Дмитро Глазунов.

Задля того, аби дати лучанам відповідь на усі ці гострі запитання, він закликав депутатів міської ради створити відповідну комісію, за участю громадськості, яка ретельно перевірить діяльність благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса», а також визначить частку від прибутку «Муніципальної аптеки», яка спрямовується на потреби громади, і викладе відповідні висновки у публічному звіті.

«Розумію, що медицина зараз перебуває в дуже скрутному становищі і бюджетних коштів не вистачає. Єдиний вихід - страхова медицина, ми на шляху до її запровадження, пошуку нових форм і методів роботи задля максимального зняття фінансового навантаження з тисяч хворих лучан. Розумію, що медики працюють в надзвичайно складних умовах і сумлінно виконують свої професійні обов’язки. Я вдячний і головним лікарям, і лікарям, і медичному персоналу за багаторічну співпрацю, за те, що ми шукаємо і знаходимо шляхи покращення лікувально-діагностичного процесу лучан. Разом ми обов’язково переможемо усі негаразди», - резюмував Дмитро Глазунов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глазунов - це аферист ! Його погнала з фонду сім'я Клімчука Б.П.- крав гроші.
З його фондом ніхто не хоче мати діла. Ось він і янчить !
Відповісти
Якщо є факти треба звертатись у відповідні органи. В цьому матеріалі фактів не побачив. На мою думку одна каса бореться з іншою. Пропоную провести журналіське розслідування. Треба розуміти, що безкоштовна медицина закінчилась. Приклад гроші які ми збирали на операцію волонтеру.
Відповісти
Порівнювати Волинську обласну лікарняну касу і Муніципальну лікарняну касу це все одно, що порівнювати автомобільне масло і бутербродне масло. Одна займається страховою медициною, інша збором благодійних внесків в лікарнях за обстеження.І спільного тільки назва
Відповісти
Цей глазунов давно себе зарекомендував, як непорядна людина ще з молоду, як його вигнали з СБУ (здихалися!) Потім здихаляся сім"я Клімчука Б. П. коли розкрадав кошти з Рідної Волині на свій піар щоб влісти в Партію Регіонів потім обливати брудом порядних людей та багато інших недобрих справ. Потім здихався Кошель коли не дав йому керувати Допоможемо собі за що він тепер його постійно згадує. Зараз взявся за Духневич може щось собі намріяв як сидить і бовтає ногами на її кріслі . Складається враження що це психічно не здорова людина. Шановні редакції придивіться до його стану і накінець хай хоч щось напише про свій ВОЛК та те що лишилось від Рідної Волині (ім. Дмитра Глазунова) бо всіх бачить , крім безладу в своїй організації бо люди від ного втікають . Чим тоді він буде проплачувати ці статті.
Відповісти
Люди допоможіть вийти з того ВОЛКА не можу знайти де та організація знаходиться він ховається як заєць і замітає сліди як лисиця немає ні сайтів ні звітів тільки про когось постійно пише . Напишіть де адреса того ВОЛКА. в обласному відділі охорони здоров"я вже немає на 8 березня не відкривають. просили редакції щоб його знайшли він на зустріч не згоджується бо немає що сказати. Коли буде звітна конференція з відкритими дверима бо на попередні про які взнаємо тільки з інтернет видань кажуть що нікого не пускали.
Відповісти
Конкурентні причини настільки очевидні, що навіть коментувати немає чого. Спробував знайти звіти ВОЛК - не зміг. Давайте закриємо в місті Муніципальну касу, через пару місяців нас перестануть обстежувати та лікувати і тоді (або ще й раніше) вся громада буде просити ВОЛК прийти на допомогу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні