--> Маленькі лучани збирали гроші для учасників АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маленькі лучани збирали гроші для учасників АТО

0
-1
Маленькі лучани збирали гроші для учасників АТО
Другий рік поспіль луцький дошкільний навчальний заклад №30 «Сонечко» у переддень свята 14 жовтня спільними зусиллями організували благодійну ярмарку, виручені кошти з якої передадуть волинським бійцям АТО.

Уже традиційно і батьки, і вихователі, і вихованці підготували різноманітні домашні солодощі: печиво, цукерки, кекси і бісквіти, тортики та рулети, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Урочисто відкрили ярмарку маленькі вихованці закладу із пісні «Про Україну». Тоді ж привітала присутніх завідувач «Сонечка» Ірина Андросюк та подякувала батькам за їхю згоду долучитися до благої справи.

Долучилися до святкової ярмарки й працівники Благодійного фонду Петра Нестерука «Дізар».

Так, директор фонду Юлія Міндюк розповіла, що купують вони солодощі зовсім не для себе.

«Завтра ми із депутатом Луцької міської ради Петром Нестеруком відвідаємо дитячий будинок у місті Рожище, який цими днями святкуватиме свій ювілей. До діток із пустими руками, звісно, що не поїдеш. А купити у супермаркеті солодощі може кожен. Ми ж спеціально завітали сюди, щоб придбати домашні смаколики, приготовані із материнською любов’ю. Сподіваємося, наші старання діти оцінять», – зазначила вона.

Та подарунки чекають не лише на вихованців рожищенського дитбудинку. Виручені кошти із ярмарки планують передати через волонтерів трьом волинянам, які зараз проходять лікування та реабілітацію після АТО.

«Минулого року нам вдалося зібрати 7 тисяч гривень. Тоді ми передали їх одному бійцеві. Цього ж разу допомоги потребує більше хлопців, тому сподіваємося, що сума не буде меншою. Але попри невеликі кошти, маємо надію, що і вони не завадять, бо їх же вторгували наші дітки зі щирими намірами», – підсумувала директор дитячого закладу на завершення святкового дійства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні