Після обурення Палиці з «Проліска» конфіскували випивку

0
4
Після обурення Палиці з «Проліска» конфіскували випивку
Волинські фіскали провели перевірку продовольчого магазину, який знаходиться на території санаторію матері і дитини «Пролісок».

Виявилось, в магазині, який у санаторію «Пролісок» орендує приватний підприємець, під виглядом медових настоянок реалізовувалася алкогольна продукція без марок акцизного податку встановленого зразка, - інформує прес-служба відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Враховуючи очевидне порушення закону, наявні на час перевірки в магазині 54 пляшки алкогольної продукції вилучено.

Приватний підприємець, котра орендує магазин на території санаторію «Пролісок», у своїх статутних документах передбачила основним видом діяльності торгівлю продуктами, а от ліцензії на реалізацію алкогольної чи тютюнової продукції приватний підприємець не придбала, чим порушила закон.

Тим часом, співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області достеменно з’ясували, що вилучені у приватного підприємця медові настоянки виготовлялися та реалізовувалися на території Волині мешканцем м. Луцьк у торговому об’єкті «Медова Хата».

Власне на місці реалізації цієї продукції співробітники податкової міліції Волині припинили факт незаконної торгівлі підакцизною продукції та вилучили з обігу партію медових настоянок.

В обох випадках волинські фіскали готують зібрані матеріали для їх розгляду судом.

Водночас, в ході перевірки ресторану санаторію матері і дитини «Пролісок» фактів безліцензійної торгівлі алкогольною продукцією не встановили - заклад має відповідну ліцензію і реєстратор розрахункових операцій.

Перевіривши касову дисципліну ресторану, волинські фіскали виявили 4 порушення.

Нагадаємо, на сесії облради Ігор Палиця несподівано підняв зі столу пляшку з червоною наливкою "Смородина".

"Учора мені передали відеоматеріали про санаторій "Пролісок", де, виявляється, продають 50-градусну настоянку, на етикетці якої так і написано "санаторій матері і дитини"... Будемо розбиратися", - мовив Ігор Петрович. Чим шокував директорку санаторію і депутатку облради Валентину Касарду.

«Видно, що наш успішний заклад, який постійно розвивається, не дає спокою так званим місцевим політикам. Вони хочуть дискредитувати напружену роботу всього колективу. Для цього використовують брудні методи», – сказала Касарда.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні