У Луцьку студентів знайомили з потенційними роботодавцями

1
2
 У Луцьку студентів знайомили з потенційними роботодавцями
У Луцьку студенти вищих та професійно-технічних закладів знайомились з найкращими підприємствами області.

У четвер, 13 жовтня, в обласному драмтеатрі відбувся «День кар’єри «PROFIT DAY».

Захід зібрав у стінах театру більше 30 місцевих виробників, освітян та сотні молодих людей, більшість з яких ще не визначились з майбутньою професією.


Директор обласної організації «Молодіжний центр працевлаштування» Петро Лавринюк розповів, що День кар’єри у Луцьку проводять вже вдруге. Мета заходу – показати юнакам та дівчатам можливості працевлаштування.

«Ми хочемо показати, що є українські, місцеві виробники, які пропонують гідні умови. У молодих людей є достатньо можливостей для початку будівництва кар’єри. Хочемо показати, що ще до завершення навчання можна почати працювати у хорошій компанії», - наголосив громадський активіст.


День кар’єри триватиме до кінця дня, протягом якого студенти можуть поспілкуватись з представниками потужних підприємств, дізнатись про актуальні вакансії, залишити їм свої резюме, а також побачити презентації компаній, взяти участь у різноманітних тренінгах.

Серед підприємств, представлених на ярмарку професій, була й будівельна компанія «Інвестор». Керівник відділу продажу компанії Вікторія Доманська розповіла, що сьогодні «Інвестор» презентує свої найкращі об’єкти, а також переваги роботи на підприємстві.


«Якщо студенти виявлять бажання у нас працювати, ми з радістю допоможемо їм. Нехай приходять, залишають свої координати і будемо працювати, організовувати практику. Ми завжди відкриті для нових людей», - підкреслила жінка.

Свої найкращі здобутки представила й Волинська обласна друкарня.

«Ми щорічно відкриваємо нові магазини, книгарні, відповідно постійно з’являються нові вакансії, як в сфері виробництва, так і в сфері торгівлі. Ми запрошуємо до співпраці усіх, хто хоче працювати з нами», - зазначила заступник комерційного директора Волинської обласної друкарні Вікторія Паньків.

Не обійшлося і без «смачних» сюрпризів: на святі професій студентів пригощали стравами із фуд-траку «FBI».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже той "інвестор" тулять на всі сторони. Треба правильно з журналістами дружити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні