--> У волинському заказнику незаконно користуються водоймою, - депутат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському заказнику незаконно користуються водоймою, - депутат

0
-1
У волинському заказнику незаконно користуються водоймою, - депутат
Луцька райдержадміністрація не хоче бачити порушення законодавства з боку підприємця, який нелегально користується земельною ділянкою водного фонду в орнітологічному заказнику на території Луцького району,- вважає депутат облради.

Про це йшлося під час 8 сесії Волинської обласної ради у середу, 12-го жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив у запиті до голови ОДА та прокурора Волинської області депутат Юрій Цейко, на території Несвичівської сільської ради Луцького району в орнітологічному заказнику «Лобаниха» розташована земельна ділянка водного фонду площею 300 гектарів, яка раніше перебувала у користуванні ВАТ «Волиньрибхоз». Наразі ділянку нікому в оренду не надавали.

Ще у квітні цього року депутати Луцької райради направили запит до Луцької РДА щодо невідомої особи, яка використовує земельну ділянку та споруди, займаючись незаконною підприємницькою діяльністю.

У відповідь на депутатський запит перший заступник голови РДА вказує, що він не виявив фактів незаконної підприємницької діяльності. У вересні депутати райради звернулися в Луцьке відділення ГУ Нацполіції у Волинській області, управління екології та природних ресурсів ОДА, УСБУ, щоб припинити незаконне використання земельної ділянки.

Зі слів мешканців, нині земельну ділянку і споруди усе ж таки використовують. Це відбувається, зі слів депутата, за повного потурання з боку Луцької РДА, яка не хоче бачити фактів порушення чинного законодавства з боку приватного підприємця.

Автор запиту просив вжити заходів щодо припинення незаконного використання земельної ділянки водного фонду заказнику «Лобаниха» та повернення коштів завданих збитків до бюджету.

Депутати підтримали запит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні