Волинським держслужбовцям, вчителям та лікарям обіцяють підняти зарплати

1
-2
Волинським держслужбовцям, вчителям та лікарям обіцяють підняти зарплати
Волинським вчителям, лікарям та держслужбовцям з наступного року піднімуть заробітні плати.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк у середу, 12-го жовтня, під час оперативної наради, - пише "Волинський інформаційний портал".

Зокрема, він розповів про результати останньої робочої поїздки до столиці. Під час зустрічей із керівництвом держави повідомили, що наразі проводиться активна робота щодо затвердження бюджету на 2017 рік.

Так, у проект держбюджету на наступний рік передбачають 5% ВВП виділити на оборону країни. Значну частину коштів планують виділити на енергоефективність, інфраструктуру та будівництво доріг.

Президент України Петро Порошенко наголосив, що бюджетом на 2017 рік буде передбачено також і підняття заробітної плати для працівників освітньої сфери, медицини, а також і держслужбовцям.

Микола Романюк повідомив, що затвердити державний бюджет обіцяють до 1 грудня.

«Якщо до цієї дати затвердять бюджет, це буде нам на руку, адже ми бачитимемо реальні цифри для затвердження міського», – сказав мер.
Теги: зарплата
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікарям зарплати,за що? Так це ж хабарники ви перевірили,як вони жиуть? А вчмителі,диектори шкіл.Поцікавтеся на яких машина і квартирах та домах живуть. Та ці ж лікаря без хааря і не подивляться на вас. Здихайте хоч десЯть раз.Хай олержують зарплату по відгуках людей,як вони ставляться до нас і як лікують.Та як до собак останніх ставляться до людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні