--> На Волині крадуть камери відеонагляду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині крадуть камери відеонагляду

0
-1
На Волині крадуть камери відеонагляду
З початку вересня і станом на 7 жовтня в Нововолинську трапилось 7 крадіжок камер зовнішнього відеоспостереження встановлені для невеликих приватних офісів.

Злодії закривають обличчя та використовуючи драбину відривають камери відеонагляду, - повідомляє Буг.

Як розповів один із потерпілих підприємців, в ночі двоє осіб прийшли із драбиною, зняли одну камеру відеонагляду разом із кріпленням.

До іншої ж діставались змогли піднявшись по газовій трубі та пройшовши вузьким карнизом між першим та другим поверхом.

Розпізнати грабіжника не вдалось, бо обличчя закрили, хоча камери працювали до моменту перерізання кабеля і запис зберігся.

Інший підприємець, в якого злочинці також викрали 2 камери, надав відео, де два злодії принесли драбину. А коли не змогли відірвати кабель, то принесли садові ножиці і перерізали його. До третьої камери не змогли дістатись.

У Нововолинському відділу поліції ГУНП у Волинській області повідомили, що загалом надійшло сім звернень від громадян про крадіжку камер відеоспостереження за один місяць. Наразі порушене кримінальне провадження.

Поки поліція проводить пошук злодіїв, підприємці самостійно намагаються знайти на записах попередніх днів підозрілих осіб, які могли б ходити повз та “придивлятись” до їхніх камер відеоспостереження.

Зауважимо, що два пограбування трапились два дні поспіль. Вартість викрадених камер становить від 1 400 гривень до 2-х тисяч за одиницю.

Додамо, для того щоб камери повноцінно функціонували, то для них необхідні ще комплектуючі складові, які можна придбали лише в спеціалізованих магазинах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні