Судять волинських лісників, які заплатили підприємцю за незрубаний ліс

0
0
Судять волинських лісників, які заплатили підприємцю за незрубаний ліс
На Волині судять лісників, які підробили документи про вирубку дерев.

До суду скеровано обвинувальні акти щодо двох лісничих Куклинського лісництва державного підприємства "Маневицьке лісове господарство", - повідомили в прокуратурі області.

26-річного мешканця села Галузія та 20-річного мешканця села Лісове Маневицького району звинувачують у видачі неправдивих офіційних документів та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

У травні 2015 року ДП "Маневицьке ЛГ" видало лісорубний квиток, на підставі якого Куклинському лісництву дозволено рубку лісу на площі 5,7 га. У червні лісове господарство уклало договір підряду із підприємцем, який зобов’язався виконати рубку.

У грудні 2015 року один лісничий, приховуючи, що ліс на площі 3,9 га так і не був зрубаний, вніс неправдиві відомості до акту огляду місць заготівлі деревини, вказавши, що роботи виконані повністю.

Такі ж неправдиві дані інший лісничий вніс в акт виконаних робіт. І лісове господарство заплатило підприємцю за нібито зрубаний ліс, який росте і досі.

У ході досудового розслідування збитки, завдані державі, відшкодовані у повному обсязі. Обидва працівники державного підприємства розкаялися у вчиненому та активно сприяли розкриттю злочину. Відтак із ними укладено угоди про визнання винуватості.

Тепер – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні