За місяць на Волині узаконили майже 800 будівництв

0
5
За місяць на Волині узаконили майже 800 будівництв
У вересні цього року Управління Держархбудінспекції у Волинській області зареєструвало 788 дозвільних документів у сфері будівництва.

Серед них – 141 декларацію про початок виконання будівельних робіт, 245 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації, 402 повідомлення про початок виконання будівельних робіт, - інформує Волинський інформаційний портал з посиланням на прес-службу відомства.

Із початку року на Волині зареєстрували 5,7 тисячі дозвільних документів декларативного характеру. Також у вересні Управління ДАБІ у Волинській області здійснило 61 перевірку об’єктів будівництва. Загалом із початку року таких перевірок здійснили 478.

На порушників містобудівного законодавства наклали штрафних санкцій на суму 2,8 мільйона гривень.

Зокрема, на 65,2 тисячі гривень оштрафована фізична особа-підприємець за неналежне ведення виконавчої документації та експлуатацію не прийнятого в експлуатацію торгового комплексу «Привокзальний» в селі Римачі Любомльського району Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні