Лучанин – серед легендарних бійців у проекті «Кіборги»

0
-1
Лучанин – серед легендарних бійців у проекті «Кіборги»
Лучанин Олександр Фацевич потрапив у волонтерський проект «Кіборги», який висвітлює історії бійців АТО.

Про це написали на сторінці проекту у Фейсбуці.

«Коли почалася війна, я саме викладав у волинському ліцеї, був офіцером запасу. Але вже подав документи, щоб відновитися у 79 десантній бригаді. Але в цей час мені запропонували добровільний підрозділ при Міністерстві внутрішніх справ України, чим я й зайнявся», - розповів Фацевич.

«Кіборг» поділився, що на війну мав два відрядження: в Іловайськ та Вуглегорськ, обидва рази потрапляв в оточення. У Іловайську вони втратили семеро бійців, із Вуглегорська вийшли всі живі.

Далі Фацевич поділився, як вони зайняли місцеву будівлю колишнього інтернату в центрі міста, як їх обстрілювали і, на кінець, знищили єдиний їхній танк.

Вийшли всі живі, зі зброєю.

«Про нас після цього говорили й в російських новинах. Сказано було так: «Світязь» вийшов з великими втратами, прикриваючись хворими дітьми»… Словом, як завжди, брехали», - зазначив чоловік.

Нині Олександр Фацевич – підполковник поліції, заступник голови Національної поліції України.

Довідково:

«Кіборги-2015» - це волонтерський інформаційно-публіцистичний проект. Він відкритий до співпраці з усіма небайдужими до долі країни.
У проекті висвітлюють легендарні історії від атовців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні